20-07-2018 02:54:42

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand IT Driving IT: Privacy - Digitalt Selvforsvar
Stort set alt hvad du foretager dig digitalt bliver registreret og kan bruges mod dig senere, men ved hjælp af krypteringsværktøjer har du mulighed for kommunikere frit, sikkert og privat. Ved at lære digitalt selvforsvar er du med til at sikre grundlaget for et åbent, demokratisk samfund.

Oplægsholder
Henrik Chulu, Bitbureauer

Se også
Andre har også set disse videoer

Hvordan kommer vi videre med kommunikation i internationale virksomheder? af Anders Monrad Rendtorff, direktør, Zens

Hvad er de vigtigste udfordringer for internationale virksomheder, når det gælder kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen? Og hvad kan man gøre for at imødekomme disse udfordringer?

New Ways of Working - det 21. århundredes digitale arbejdsmarked

Nu har du mulighed for, at se ind i det 21. århundredes digitale arbejdsmarked! Webinaret er en optagelse fra IDA Privats årsmøde 2016.

Kierkegaard og kunsten at vælge sig selv - som leder

Når forandringer, disruption mv. blæser om ørene på os, er det vigtigt at kunne holde fast i sig selv for ikke at blive blæst omkuld. Få indsigt i, hvordan du kan blive en autentisk leder og omstillingsparat samtidigt.

The future of presentations - a story of conversational presenting

Spencer will share a new (and welcome) emerging trend in the world of business presentations that early adopters are having great success with.

"10 gode råd om innovationsledelse" ved Thea Mikkelsen

Her vil du blive indført i de fundamentale psykologiske principper bag innovation og få 10 gode råd til, hvordan du i ledelse og samarbejde tager højde for dem, når du tilrettelægger møder og udviklingsforløb.


Deltag i debatten

luk
close