18-02-2018 08:00:44

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand IT Driving IT, Privacy - Privacy er det nye sorte
I dette webinar giver Pernille Tranberg dig tips og eksempler på nye produkter og tjenester, som netop tager brugerne alvorligt og tilbyder alternative løsninger til tracking-by-default.

Datatidsalderens privacy-by-default eller privacy-by-design er kun lige begyndt.
Forbrugerne er i stigende grad bekymrede over, at deres persondata bliver opsamlet, (mis)brugt og videresolgt af virksomheder.

Se også
Andre har også set disse videoer

OK15-resultatet på det kommunale og regionale område - ondemand webinar

På dette webinar vil Thomas Damkjær Petersen, IDAs repræsentant i ACs forhandlingsudvalg og Formand for IDA Offentlig præsentere IDAs anbefaling til resultatet. Dernæst vil det kommunale og regionale forligs hovedelementer blive gennemgået.

Leading Digital: Turning technology into Business transformation

Didier Bonnet taler om: Leading Digital: Turning technology into Business transformation. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Driving IT: Tools - Udvikl dit eget vandingsanlæg med Microsoft Azure

Microsoft Azure byder på et ton af fede tjenester til at udvikle IoT-løsninger, der bruger skyen som backend. I denne session bygger vi et vandingsanlæg fra bunden med en Raspberry Pi 2, en Windows 10-app og en række tjenester i Azure.

Driving IT: Startup - Cybertruslen som startup – hvad gør jeg?

Er tiden løbet fra traditionel anti-virus og kan jeg f.eks. trygt anvende cloud-services?


Deltag i debatten

luk
close