11-12-2018 14:50:57

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand IT Kognitiv Intelligens og Watson
Watson er et avanceret computerprogram, som kan forstå spørgsmål og samtidigt sammensætte enorme mængder af data på en fleksibel måde, akkurat som en menneskehjerne. Blot endnu hurtigere.

IBM anvender enorme Watsons enorme kapacitet til mange forskelligartede formål som diagnosticering af kræft og udvælgelse af den rette behandling over kundeservice til e-handel og analyser.

Oplægsholder: Peter Lange, IBM

Se også
Andre har også set disse videoer

Spar mange penge ved at forstå mekanikken bag realkreditlån og låneomlægning

Webinaret varer ca. 1 time, og giver dig et indblik i realkreditverdenen hvor der vindes men også tabes penge på låneomlægninger.

Mød Peter Fisk – En af verdens førende virksomhedseksperter

Verden over transformeres alle markeder af nye ideer, nye virksomheder og nye løsninger. ”Gamechangers” tænker og handler anderledes. De innoverer alle aspekter af deres strategier og forretningsmodeller, mærke og marketing, samt processer og lederskab.

Pension for de unge

Pension er vigtig, men for nogle kan det også være abstrakt, fjernt og kedeligt.

Danmarks sjoveste oplæg om ledelse v. Nils Villemoes

I Danmark har vi et skab til ledelse, et lederskab. Så ved vi, hvor vi skal henvende os, hvis et eller andet ikke er, som det skal være. Skabet har tre hylder med hver sin overskrift. Ledelse drejer sig om at lægge en strategi, udvikle en dertil svarende organisation, men først og sidst er ledelse et spørgsmål om at skabe rammer for det, vi kalder samarbejde.” (Nils Villemoes)

Økonomisk Rådgivning for unge/bestående boligejere

Kunne det ikke være fantastisk, hvis der bare var styr på penge og budget? Hvis du helt ind i maven var sikker på, at din økonomi var sund? Og at du havde råd til ferier, oplevelser og drømme?


Deltag i debatten

luk
close