11-12-2018 15:01:22

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand IT Kunstig intelligens og Watson
Watson er en teknologiplatform, der kan finde anvendelse over et bredt område af selvlærende it-systemer.

På mødet kan du høre om Watsons mange muligheder og samtidig få lejlighed til at dykke ned i maskinrummet på Watson.

Watson kan forstå spørgsmål og samtidigt sammensætte enorme mængder af data på en fleksibel måde akkurat som en menneskehjerne. Blot endnu hurtigere. IBM anvender enorme Watsons enorme kapacitet til mange forskelligartede formål som diagnosticering af kræft, kunstig intelligens og indsamle data og generere viden ud fra ”Internet-on- things” (Iot).

Målgruppen er teknik-interesserede ingeniører, der ønsker at blive lidt klogere på kunstig intelligens, som er et af de teknologiområder, der vil få en afgørende betydning inden for de kommende år.

Indlæg ved: Peter B Lange fra IBM
Arrangør: Niels Adler-Nissen, IDA IT

Se også
Andre har også set disse videoer

Smart contracts are neither smart nor contracts ved Fritz Henglein, DIKU

Smart contracts are programs written in a Java-like language run on one of the dominant blockchain/distributed ledger systems. We discuss why this makes them neither contracts nor is it necessarily smart to express them in an imperative, object-oriented Turing-complete programming language with tricky semantics.

Delightful Data Explotation ved Keld Norman, Dubex

Læg dagligdagen fra dig et øjeblik og tag med ind i de it-kriminelles verden i selskab med Danmarks mest underholdende it-sikkerhedsnørd. Keld Norman viser dig, hvor let det er at være hacker i vores digitaliserede dagligdag. Der er garanti for aha-oplevelser, når Keld demonstrerer de nyeste hackermetoder og virkelige eksempler på snyd og manipulation. Du går hjem med en række praktiske råd til, hvordan du undgår hackerens fælder på jobbet og i privatlivet, som du kan dele med familie og kollegaer.

Fremtidsupdate #8: I gang med machine learning, men hvordan?

Fremtidsupdate tager pulsen på machine learning. Professor Ole Winther, DTU, er gæst i studiet.


Deltag i debatten

luk
close