19-11-2017 03:47:57

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Job og Karriere Webinar om barsel
Webinaret omhandler hovedreglerne vedrørende barsel, hvor de forskellige orlovstyper omtales, herunder udskydelse af orlov rets- som aftalebaseret, forlængelse, delvis genoptagelse af arbejdet samt ret til dagpenge/løn.

Om oplægsholderne
Franzie Østergaard Jacobi
er ansat som juridisk konsulent i IDA og rådgiver privatansatte medlemmer om alle spørgsmål inden for ansættelsesretten, fra ansættelse til opsigelse. Franzie Østergaard Jacobi er endvidere IDAs ferie-ekspert, da hun har stor viden om og erfaring med ferieloven.

Vibeke Bruun Møller rådgiver privatansatte medlemmer om alle spørgsmål inden for ansættelsesretten, fra ansættelse til opsigelse. Vibeke Bruun Møller gennemgår således ansættelseskontrakter og opsigelser samt besvarer spørgsmål om f.eks. løn, barsel, ferie, klausuler m.m. Derudover varetager Vibeke Bruun Møller sager for medlemmerne for så vidt angår konkurs og rekonstruktion.

Se også
Andre har også set disse videoer

Spis dig stærk – med den antiinflammatoriske livsstil

Om du er sofakartoffel eller sundhedsapostel, så glæd dig til foredraget. Du får med garanti et skud motivation og ny viden med hjem!

Start din egen konsulentvirksomhed

Overvejer du at starte som selvstændig konsulent?

Revolution i fremstillingen af bæredygtig biobrændstof på vej?

Nationale og internationale medier bugnede for nyligt med overskrifter om en ny banebrydende opdagelse, med potentialet til at revolutionere fremstillingen af biobrændstof og knække kurven for CO2-udledning fra transportsektoren.

Få tingene gjort! – kom hurtigere i gang og spar tid hver dag

Du ved udmærket, at det er på høje tid at gå i gang med opgaven. Faktisk har du udskudt den så længe, at den er begyndt at haste, og den dårlige samvittighed gnaver..

Bjarne Stroustrup og Poul-Henning Kamp på en gang, C++ med mere

Bjarne Stroustrup taler om “What C++ is and what it will become”.


Deltag i debatten

luk
close