23-05-2018 09:10:31

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Job og Karriere Webinar om barsel
Webinaret omhandler hovedreglerne vedrørende barsel, hvor de forskellige orlovstyper omtales, herunder udskydelse af orlov rets- som aftalebaseret, forlængelse, delvis genoptagelse af arbejdet samt ret til dagpenge/løn.

Om oplægsholderne
Franzie Østergaard Jacobi
er ansat som juridisk konsulent i IDA og rådgiver privatansatte medlemmer om alle spørgsmål inden for ansættelsesretten, fra ansættelse til opsigelse. Franzie Østergaard Jacobi er endvidere IDAs ferie-ekspert, da hun har stor viden om og erfaring med ferieloven.

Vibeke Bruun Møller rådgiver privatansatte medlemmer om alle spørgsmål inden for ansættelsesretten, fra ansættelse til opsigelse. Vibeke Bruun Møller gennemgår således ansættelseskontrakter og opsigelser samt besvarer spørgsmål om f.eks. løn, barsel, ferie, klausuler m.m. Derudover varetager Vibeke Bruun Møller sager for medlemmerne for så vidt angår konkurs og rekonstruktion.

Se også
Andre har også set disse videoer

3D-skanner-drevet digitalisering af dentalbranchen

Peter Dahl, civilingeniør hos 3Shape TRIOS A/S, fortæller, hvordan 3D-skanner-drevet digitalisering af dentalbranchen giver et væld af nye muligheder for tandlæger og patienter.

Erfaringer med international virksomhedskommunikation af Anne-Marie Skov

Hvad er de vigtigste udfordringer for internationale virksomheder, når det gælder kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen? Og hvad kan man gøre for at imødekomme disse udfordringer?

Hør robotekspert og rådgiver for Obama, Henrik Christensen

Oplev et inspirerende foredrag med robotekspert Henrik Christensen, rådgiver for Barack Obama

Regnekraft og mekanik åbner døren for robotternes tiår

Den eksponentielle teknologiudvikling driver ikke kun computere op i ydeevne og ned i pris. Det samme gælder robotter, som i både regnekraft, ”intelligens” og rent mekanisk er på vej i samme retning. (Webinaret er optaget d. 8-7-2015)

The Embedded Jungle

Indlæg v/Anders Westen, Technology Development Manager, Arrow.


Deltag i debatten

luk
close