10-12-2018 23:15:37

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse

Ledelse

Her kan du se on-demand webinarer om ledelse.

De fleste on-demand webinarer er gratis at se for alle. Enkelte kan kræve, at du logger ind.

Ingeniørlederens DNA – For sjov

VIDEO Hør Anders Lund Madsen komme med sit bud på hvad der kendetegner Ingeniører som ledere – mest for sjov.

Se Video
Sådan mestrer du distanceledelse

VIDEO Bliv klogere på distanceledelse og lær om at inkludere medarbejdere, som du ikke ser i øjnene dagligt, så de føler sig set, hørt og inkluderet

Se Video
JOBS-TO-BE-DONE: DIGITAL INNOVATION FOR BESLUTNINGSTAGERE

VIDEO Kunder kan ikke altid beskrive den løsning de har brug for. Men de kan beskrive problemet, bedre end vi nogensinde kan gætte os til. Hvad hvis vi kunne se tingene i et nyt lys, så vi får øje på mulighederne — både nu og i fremtiden?

Se Video
Sådan implementerer du persondataforordningen (GDPR) i din virksomhed

VIDEO Har du styr på den praktiske implementering af persondataforordningens krav? Og har din virksomhed en handlingsplan for, hvordan I kommer i mål inden maj 2018?

Se Video
Sådan håndterer din virksomhed Cyber-trusler - Angreb og forsvar i en digital virkelighed

VIDEO Din virksomhed vil klarer det, hvis du udnytter de digitale muligheder optimalt, har fokus på risikostyring og en tydelig sikkerhedsstrategi i ryggen. Det er nemlig ikke længere et spørgsmål, om man bliver ramt af et cyberangreb, men hvornår!

Se Video
Lær at byde problemerne velkommen - del II

VIDEO Lær at byde problemerne velkommen - som leder kan du nemlig være sikker på, at problemerne nok skal komme til dig.

Se Video
Lær at byde problemerne velkommen - del I

VIDEO Lær at byde problemerne velkommen - som leder kan du nemlig være sikker på, at problemerne nok skal komme til dig.

Se Video
Præstationsbestemt ledelse - sådan får du dine medarbejdere til at præstere deres bedste

VIDEO Hvordan kan du få dine medarbejdere til at yde deres ypperste og samtidig undgå stress? Hvem skal du delegere hvilke opgaver til? Hvorfor er der nogle af dem, der har svært ved at samarbejde? Og hvordan kan du få dem alle sammen med, når forandringens vinde blæser i organisationen?

Se Video
Sådan overlever din virksomhed Shitstorms og Internettrolde

VIDEO På dette webinar kan du få indblik i, hvordan brugeranmeldelser og internettrolde håndteres - og ikke mindst med helt konkrete værktøjer til hvordan virksomheden får færre negative anmeldelser (+får flere positive anmeldelser).

Se Video
Sådan øger du væksten i din virksomhed gennem social selling

VIDEO På dette webinar kan du høre Leif Carlsen fra Social Selling Company fortælle om hvordan virksomheder og individer kan skabe forretning gennem deres netværk via de sociale medier.

Se Video
Kierkegaard og kunsten at vælge sig selv - som leder

VIDEO Når forandringer, disruption mv. blæser om ørene på os, er det vigtigt at kunne holde fast i sig selv for ikke at blive blæst omkuld. Få indsigt i, hvordan du kan blive en autentisk leder og omstillingsparat samtidigt.

Se Video
Digital Transformation – behind the scenes!

VIDEO Kan en stor, global virksomhed være hurtig og gå foran i digitaliseringen? Kom med helt ind i en CEO’s cockpit og oplev, hvordan ny teknologi forvandler hele værdikæden fra R&D til kundeoplevelsen i en industrivirksomhed som Danfoss.

Se Video
Silent co-creation - mindre snak, mere værdi i dine møder

VIDEO I dette webinar sætter vi stilhed ind i en teoretisk kontekst og viser, hvordan du helt praktisk kan løfte kvaliteten i dine interne møder. Du bliver opdateret på den nyeste viden fra såvel hjerne- som sprogforskning og bliver klædt på til at sikre mere ro, respekt og overskud som mødeleder.

Se Video
Selvkørende køretøjer: Ledelse af eksponentielt voksende teams i en helt ny industri

VIDEO Hør hvordan man bygger et team og leder et hold i en helt ny industri, der er fyldt med eksponentielt udviklende teknologier og med et komplekst regulativt miljø. Foredragsholder: Peter Sorgenfrey

Se Video
Lederens vigtigste kompetence i en disruptiv virkelighed

VIDEO Din største udfordring bliver ikke den digitale transformation, men din ledelsesmæssige evne til at transformere din organisation.

Se Video
Brug business casen - ny teknologi realiserer ikke sig selv!

VIDEO Har du oplevet, at investeringer i ny teknologi ikke har levet op til forventningerne? At gevinster kun realiseres i begrænset omfang, når projekter går i drift?

Se Video
Mød Peter Fisk – En af verdens førende virksomhedseksperter

VIDEO Verden over transformeres alle markeder af nye ideer, nye virksomheder og nye løsninger. ”Gamechangers” tænker og handler anderledes. De innoverer alle aspekter af deres strategier og forretningsmodeller, mærke og marketing, samt processer og lederskab.

Se Video
Frygtløs ledelse - Håndtér din frygt, og styrk din autencitet

VIDEO Denne node redirecter blot til Frygtløs ledelse - Håndtér din frygt, og styrk din autenTIcitet, hvor stavefejlen i rubrikken er rettet.

Se Video
"10 gode råd om innovationsledelse" ved Thea Mikkelsen

VIDEO Her vil du blive indført i de fundamentale psykologiske principper bag innovation og få 10 gode råd til, hvordan du i ledelse og samarbejde tager højde for dem, når du tilrettelægger møder og udviklingsforløb.

Se Video
"LÆR – effektiv talentudvikling og innovation" ved Lene Tanggaard Pedersen

VIDEO Her vil du blive skarpere på, hvordan du gennem et systematiseret blik på læreprocesser kan gøre kreativitet og innovation til hverdag i din egen organisation.

Se Video
"Aktive bestyrelser der gør en forskel - Praktiske råd og anbefalinger" ved Lars Bo Hansen

VIDEO Kravene til bestyrelsens effektivitet og værdiskabelse øges med forventninger til bestyrelsen om, at skabe målbar konkurrenceevne for virksomheden.

Se Video
"Distanceledelse kræver stærkt fokus på lederrollen" ved Henrik Helweg

VIDEO At lede mennesker, som man ikke er sammen med i hverdagen, er en udfordring for de fleste.

Se Video
Delivering Success at Lockheed Martin through Full Spectrum Leaders

VIDEO Wendell G. Rakosky, Vice President, Human Resources I Lockheed Martin International, optaget på Ledelse der styrker 2015

Se Video
Forandringsledelse uden forandringslede - det er aldrig enten eller

VIDEO Webinaret blev optaget på konferencen "Ledelse der styrker," afholdt i Ingeniørforeningen d. 6. Oktober. Her mødtes ca. 350 højtuddannede ledere med teknisk og naturvidenskabelig baggrund, for at blive inspireret til at blive bedre ledere i Industri 4.0.

Se Video
"De digitale indfødte på job" ved Søren Schultz Hansen

VIDEO Søren Schultz Hansen taler om: De digitale indfødte på job. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Se Video
"Gevinst realisering. Reel effekt af projekter kræver ny adfærd – ikke kun leverancer" ved Rasmus Rytter & Jesper Krøyer Lind

VIDEO Rasmus Rytter & Jesper Krøyer Lind taler om: Gevinst realisering. Reel effekt af projekter kræver ny adfærd – ikke kun leverancer. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Se Video
Kend din ledelsesstil ved Preben Grønkjær

VIDEO Preben Grønkjær taler om: Kend din ledelsesstil. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Se Video
Vælg dig selv! Om at benytte Søren Kierkegaards eksistentielle indsigter på det moderne lederskab, ved Pia Søltoft

VIDEO Pia Søltoft taler om: Vælg dig selv! Om at benytte Søren Kierkegaards eksistentielle indsigter på det moderne lederskab. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Se Video
"Narrativ Ledelsespraksis - skab bæredygtighed og fremdrift i personaleledelsen" ved Magnus Brammer

VIDEO Magnus Brammer taler om: Narrativ Ledelsespraksis - skab bæredygtighed og fremdrift i personaleledelsen. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Se Video
Fra dansk til global højteknologi

VIDEO Jens Maaløe optaget på Ledelse der styrker 2015

Se Video
"How to be innovative and successful by crowdsourcing" ved Florian Feise

VIDEO Florian Feise, Community Manager i Local Motors taler om: How to be innovative and successful by crowdsourcing. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Se Video
"Tag lederskab af teamkulturen - Spar ressourcer og skab nytænkning" ved Elisabeth Plum & Johan Fegar

VIDEO Elisabeth Plum & Johan Fegar taler om:Tag lederskab af teamkulturen - Spar ressourcer og skab nytænkning. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Se Video
Styrk din ledelsesautoritet og fyld dit ledelsesrum ud ved Dorte Lützen

VIDEO Dorte Lützen taler om: Styrk din ledelsesautoritet og fyld dit ledelsesrum ud. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Se Video
Leading Digital: Turning technology into Business transformation

VIDEO Didier Bonnet taler om: Leading Digital: Turning technology into Business transformation. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Se Video
"Modarbejder eller medarbejder? – Skab samarbejde om forandring" ved Annette Franck

VIDEO Annette Franck taler om: Modarbejder eller medarbejder? – Skab samarbejde om forandring. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Se Video
"Lyt mens du taler - sådan får du opmærksomhed" ved Anders Stahlsmidt

VIDEO Anders Stahlsmidt taler om: Lyt mens du taler - sådan får du opmærksomhed. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Se Video
Frygtløs ledelse - Håndtér din frygt, og styrk din autenticitet

VIDEO Webinaret blev optaget på konferencen "Ledelse der styrker," afholdt i Ingeniørforeningen. Her mødtes ca. 350 højtuddannede ledere med teknisk og naturvidenskabelig baggrund, for at blive inspireret til at blive bedre ledere i Industri 4.0.

Se Video
Global mindset og ledelse af internationale teams af Brian Due

VIDEO Hvad er de vigtigste udfordringer for internationale virksomheder, når det gælder kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen? Og hvad kan man gøre for at imødekomme disse udfordringer?

Se Video
The Creative Society v/ Lars Tvede

VIDEO Hør Lars Tvede fortælle om hvorfor og hvordan kreativitet er en hel central faktor i skabelsen af fremtidens vækstvirksomheder

Se Video
Dialog – en enkel vej til et godt samarbejde v/Michael Højlund Larsen

VIDEO Dialog – en enkel vej til et godt samarbejde v/Michael Højlund Larsen

Se Video
Ingeniørtopledere skaber fantastiske resultater - i teknologitunge virksomheder v/Ulla Röttger

VIDEO Ingeniørtopledere skaber fantastiske resultater - i teknologitunge virksomheder

Se Video
Lederskab på distancen: Virtuelle møder v/Anne Birgitte Lindholm

VIDEO Virtuelle møder som telefonmøder og videomøder kan være gode værktøjer, når situationen lægger op til det - fx når flere personer skal inddrages i en samtale og det tager for lang tid eller er for dyrt at transportere sig til et fysisk møde. De er dog mest velegnede til problemstillinger og drøftelser, der kan håndteres på maksimalt et par timer, da der er grænser for, hvor længe vi kan fastholde koncentrationen.

Se Video
Ledelse af teamkulturen sparer ressourcer og skaber innovation v/Elisabeth Plum

VIDEO Det er sværere at lede et team end det er at lede enkeltpersoner, for et team er en kompleks størrelse med sociale dynamikker, som ikke altid er nemme at styre. Teamet består ofte af personer med forskellige uddannelser, arbejdsfunktioner, erfaringer og måske også nationaliteter, og når de kombinerer deres kompetencer har de potentiale til at skabe resultater, der overgår, hvad medlemmerne kan præstere hver for sig.

Se Video
Det kreative samfund - ingeniørledere spiller hovedrollen v/Lars Tvede

VIDEO Det Kreative samfund - ingeniørledere spiller hovedrollen!

Se Video
Ny ledelsesmetode skaber høj motivation og bedre resultater på arbejdspladserne v/Pernille Erichsen og Michael Tolstrup

VIDEO Ny ledelsesmetode skaber høj motivation og bedre resultater på arbejdspladserne

Se Video
Strategisk happiness

VIDEO The Scientific happiness fact of the week: You are 3x more creative when you are happy

Se Video
Styrk din ledelsesautoritet og udfyld dit ledelsesrum v/Dorte Lützen

VIDEO Lederen træder i dag ikke ind i en fast rolle, men skal træde i karakter ved at skabe sit eget ledelsesrum og sin egen autoritet som leder. Autoritet får man fra flere sider, men i høj grad indefra og i en tid med masser af målinger og ude fra ind perspektiv, kan det være godt at stoppe op og tænke over, hvordan vil jeg selv fremstå som en autoritet i lederrollen.

Se Video
Mødeledelse – hvor svært kan det være?

VIDEO Brug en time på at få værktøjer til at professionalisere din mødeledelse

Se Video
IDA Akademi: Sådan laver du meningsfulde møder!

VIDEO Du har som deltager sikkert tit siddet med til et arrangement og kigget op i loftet, kigget på uret, tænkt ”hvornår slutter det”. Som mødeleder eller arrangør sidder du med en udfordring: Deltagerne keder sig. Du når måske ikke det resultat, du gerne vil have af mødet.

Se Video
KPI'er og strategisk arbejdsmiljøarbejde

VIDEO Vi vil ved dette møde kigge nærmere på implikationer ved det strategiske arbejdsmiljøarbejde. Vi ser nærmere på muligheder og udfordringer ved at udføre et KPI-styret og strategisk arbejdsmiljøarbejde.

Se Video
Lean Six Sigma – hvad giver det dig og din virksomhed?

VIDEO On demand webinar: Få en grundig introduktion til Lean Six Sigma, og hør hvad det er for en størrelse og hvad det tilfører din virksomhed eller organisation. Webinaret er optaget under afholdelse af et fysisk møde i Ingeniørhuset 20/4 2015.

Se Video
Leading Denmark's largest consultancy company globally – what does it take? v/Jens Peter Saul

VIDEO Ramboll has in few years grown from a predominantly Danish company to having more than 10.500 employees in more than 20 countries. What are the greatest challenges in the transition from a local to a global player and how do you “grow” a global mindset within an organization? You will also get Jens-Peter Saul’s thoughts on being an engineer and top manager. Speaker: Jens-Peter Saul, Engineer and CEO, Rambøll Group

Se Video
Innovation som ledelsesværktøj v/Michael Thomsen

VIDEO Noget af det sværeste i organisationer er at få forandringer til at fungere og blive en del af virksomhedskulturen. Forandringsprojekter ignoreres eller skaber modstand, fordi vi hader at blive forandret. Hør, hvorledes innovation styrker netop de forudsætninger, der er nødvendige for en succesfuld forandringsproces, nemlig forståelse, entusiasme og ejerskab. Oplægsholder: Michael Thomsen, udviklingsdirektør, Workz

Se Video
Bliv bevidst om din måde at opnå resultater på v/Karin Jessen

VIDEO Når du påtager dig lederskab, påtager du dig ansvar for at få andre mennesker til at skabe resultater. Få indblik i forholdet mellem din hensigt og den adfærd, som du udviser, i dine medarbejderes behov for forventningsafstemning samt i forskellige personlighedstypers måde at agere på.

Se Video
Sådan vil Big Data revolutionere fremtidens ledelse v/Erik Brynjolfssons

VIDEO Se – eller gense og hør Erik Brynjolfssons indlæg om Big Data på Lederforums konference Ledelse der Styrker 2013.

Se Video
Henry Mintzberg: Hvad gør ingeniører til gode eller dårlige ledere?

VIDEO Få svaret, når Henry Mintzberg, ingeniør og en af verdens mest berømte forskere i ledelse og organisation, interviewes af Karl Moore, begge fra McGill University, Canada. Henry Mintzberg går herefter i dialog om samme emne med Lars Rasmussen, CEO og ingeniør, Coloplast, og som netop er kåret af Harvard Business Review som verdens 11. bedste leder

Se Video
De digitale indfødte på job v/Søren Schultz Hansen

VIDEO Netop i disse år bevæger en særlig generation af mennesker og medarbejdere sig ind i voksenlivet og ud på arbejdsmarkedet: De digitale indfødte. Hvordan skal du tage imod de digitale indfødte som leder og kollega? Hvordan bliver de motiveret, engageret, og hvordan skal de ledes? Få en inspirerende og øjenåbnende aha-oplevelse med masser af konkrete eksempler fra syv års unikke studier.

Se Video
Modarbejder eller medarbejder? – Skab samarbejde om forandring v/Annette Franck - on demand webinar

VIDEO Forandringsledelse trænger til forandring. Drop iscenesat markedsføring af ledelsesbeslutninger. Når vi udnytter vores kollegaers og medarbejderes viden og kompetencer, er de faktisk vilde med forandring. Hør om arbejdsmetoder, der skaber effektivt samarbejde om intelligente og ambitiøse resultater.

Se Video
Vælg dig selv! Om at benytte Søren Kierkegaards eksistentielle indsigt på det moderne lederskab v/Pia Søltoft

VIDEO Foredraget præsenterer Søren Kierkegaards syn på selvet som en opgave. Opgaven er at vælge sig selv. At vælge sig selv skaber kontinuitet i ens liv og ledelse. Man er i konstant bevægelse, men har en retning og et mål. At vælge sig selv, er hverken navlepilleri eller narcissisme, men en ansvarlig og lidenskabelig måde at være leder på i en verden, der er i rivende forandring.

Se Video
Frygtløs ledelse - Håndtér din frygt, og styrk din autencitet v/Morten Henriksen og Thomas Lundby

VIDEO Webinaret blev optaget på konferencen "Ledelse der styrker", afholdt i Ingeniørforeningen d. 6. Oktober 2016. Her mødtes ca. 400 højtuddannede ledere med teknisk og naturvidenskabelig baggrund, for at blive inspireret til at blive bedre ledere i Industri 4.0.

Se Video
Ledelse og teknisk kompetence i en digital fremtid v/Niels B. Christiansen

VIDEO Webinaret blev optaget på konferencen "Ledelse der styrker", afholdt i Ingeniørforeningen d. 6. Oktober 2016. Her mødtes ca. 400 højtuddannede ledere med teknisk og naturvidenskabelig baggrund, for at blive inspireret til at blive bedre ledere i Industri 4.0.

Se Video
Forandringsledelse uden forandringslede - det er aldrig enten eller

VIDEO Webinaret blev optaget på konferencen "Ledelse der styrker", afholdt i Ingeniørforeningen d. 6. Oktober 2016. Her mødtes 400 højtuddannede ledere med teknisk og naturvidenskabelig baggrund, for at blive inspireret til at blive bedre ledere i Industri 4.0.

Se Video
Styrk din gennemslagskraft som leder v/Vibeke Hartkorn

VIDEO Vi lever i en tid hvor du i høj grad bliver målt på din eksekveringskraft og evne til at lede både opad og nedad. Måden du skaber resultater som understøtter forretnings- og værdiskabelse, og måden du faciliterer samarbejde og udvikler dine medarbejdere er alt sammen afgørende for dine karrieremuligheder.

Se Video
Lyt mens du taler - sådan får du opmærksomhed v/Anders Stahlschmidt

VIDEO Ledere i dag kommer ud for stadig flere situationer, hvor det er nødvendigt at ‘lytte talen frem’ samtidig med at man holder den. Det giver ofte også bedre, mere nærværende oplæg – hvis man mestrer teknikken. Stahlschmidt demonstrerer hvordan man lærer at tale uden manuskript.

Se Video
Ledelse og teknisk kompetence i en digital fremtid

VIDEO Webinaret blev optaget på konferencen "Ledelse der styrker," afholdt i Ingeniørforeningen d. 6. Oktober. Her mødtes ca. 350 højtuddannede ledere med teknisk og naturvidenskabelig baggrund, for at blive inspireret til at blive bedre ledere i Industri 4.0.

Se Video
Forandringer: Kæmp, flygt eller kryb i skjul - webinar for ledere

VIDEO Når det står klart hvorfor der skal ske en forandring i arbejdssituationen, må vi se på, hvordan vi griber det an, og hvordan vi får os selv bedst med i den videre proces.

Se Video
Forandringer: Kæmp, flygt eller kryb i skjul - webinar for medarbejder

VIDEO Vi er forskellige mennesker – nogle har det lettere med forandringer og beslutter sig hurtigere for enten det ene eller det andet – for andre er det en mere kompliceret proces – valg er vanskelige ofte fordi, der er mange dilemmaer, der skal håndteres. Mange hensyn der skal tages og andre end os selv der rammes.

Se Video
Community Building: Fra strategi til praksis

VIDEO Kan du styrke din forretning via Communities? Kan "community building" og "community marketing" blive til dit primære salgsværktøj? Hvis du skal tænke langsigtet, så skal du inkorporere "community som den nye kunderejse" i din forretningsmodel.

Se Video
Agile virksomheder er fremtidens vindere

VIDEO Den agile revolution går sin sejrsgang, og fremover må alle organisationer indstille sig på at være omstillingsparate og innovative. Kom og hør Steve Denning, der er forfatter til flere bøger om agil ledelse, fortælle om ledelse i den digitale tidsalder.

Se Video
Ny i lederrollen - hvordan håndterer jeg modstand?

VIDEO Mange nye ledere bliver ramt, når de oplever modstand i rollen. Dette webinar fokuserer på, hvordan du håndterer forskellige modstandsformer: •Jeg kan ikke forstå det •Jeg kan ikke lide det •Jeg kan ikke lide dig

Se Video
Why should anyone be led by you v/Gareth Jones, Professor, London Business School

VIDEO Gareth Jones introduces you to what it takes to become an authentic leader.

Se Video
The Project Revolution - v. Antonio Nieto-Rodriguez, Professor, World Expert in Project Management

VIDEO Hear how disruption also has an impact on how projects are managed in the future.

Se Video
Leadership with Purpose v. Subhanu Saxena, Director, Bill & Melinda Gates Foundation

VIDEO Be inspired from one of our times great leaders on how to be an authentic leader.

Se Video
Effektive ledergrupper – sådan skaber du bedre resultater v/Claus Elmholdt, Lektor og Faglig direktør, Aalborg Universitet og LEAD – enter next level

VIDEO Nyere forskning viser, at effektive ledergrupper skaber de bedste resultater for organisationen. Hvordan er samarbejdet og resultatskabelsen i din ledergruppe?

Se Video
Feedback gentænkt – 4 veje til ny gnist og ambition i feedback v/Anders Trillingsgaard, Erhvervs Ph.d. og Forskningschef, UKON Human Results

VIDEO Vi skal ikke smide feedback ud eller prøve at erstatte den med noget andet. Men der er behov for at vi opdaterer vores tænkning, skærper vores metoder og begreber og finder en ny gnist og ambition i arbejdet med feedback.

Se Video
IDA TakeAways: Sense & Respond

VIDEO I dette IDA TakeAway kan du møde Jeff Gothelf, som har udviklet en tilgang til forretningsudvikling, der tager afsæt i brugerne og kræver en kontinuerlig udvikling og læring – han kalder det Sense & Respond.

Se Video
IDA TakeAways: Human + Machine

VIDEO Til dette IDA TakeAway kan du møde Jim Wilson, der er medforfatter til succesbogen Human + Machine, der stiller skarpt på hvordan kunstig intelligens allerede er i fuld gang med at forandre vores forretning.

Se Video
Julian Birkinshaw ”Fast forward”

VIDEO Professor, London Business School og verdenskendt ledelsesekspert.

Se Video
Stephanie Woerner ”What’s your digital business model”

VIDEO Professor, Massachusetts Institute of Technology

Se Video
luk
close