10-12-2018 23:16:56

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse "10 gode råd om innovationsledelse" ved Thea Mikkelsen
Her vil du blive indført i de fundamentale psykologiske principper bag innovation og få 10 gode råd til, hvordan du i ledelse og samarbejde tager højde for dem, når du tilrettelægger møder og udviklingsforløb.

Med udgangspunkt i cases vil Thea Mikkelsen give dig konkrete råd som er direkte anvendelige, hvis du ønsker at opbygge en innovativ organisation. Indlægget er optaget på Ledelse der styrker 2015.

Se også
Andre har også set disse videoer

Selvkørende køretøjer: Ledelse af eksponentielt voksende teams i en helt ny industri

Hør hvordan man bygger et team og leder et hold i en helt ny industri, der er fyldt med eksponentielt udviklende teknologier og med et komplekst regulativt miljø. Foredragsholder: Peter Sorgenfrey

Brug business casen - ny teknologi realiserer ikke sig selv!

Har du oplevet, at investeringer i ny teknologi ikke har levet op til forventningerne? At gevinster kun realiseres i begrænset omfang, når projekter går i drift?

"LÆR – effektiv talentudvikling og innovation" ved Lene Tanggaard Pedersen

Her vil du blive skarpere på, hvordan du gennem et systematiseret blik på læreprocesser kan gøre kreativitet og innovation til hverdag i din egen organisation.

Lederens vigtigste kompetence i en disruptiv virkelighed

Din største udfordring bliver ikke den digitale transformation, men din ledelsesmæssige evne til at transformere din organisation.

Modarbejder eller medarbejder? – Skab samarbejde om forandring v/Annette Franck - on demand webinar

Forandringsledelse trænger til forandring. Drop iscenesat markedsføring af ledelsesbeslutninger. Når vi udnytter vores kollegaers og medarbejderes viden og kompetencer, er de faktisk vilde med forandring. Hør om arbejdsmetoder, der skaber effektivt samarbejde om intelligente og ambitiøse resultater.


Deltag i debatten

luk
close