17-07-2018 17:28:04

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse Det kreative samfund - ingeniørledere spiller hovedrollen v/Lars Tvede
Det Kreative samfund - ingeniørledere spiller hovedrollen!

Det Kreative Samfund – ingeniørledere spiller hovedrollen!

Hør Lars Tvede fortælle, hvorfor han mener at ingeniører og især dem, der har ansvaret for at drive udviklingen - ingeniørlederne – spiller hovedrollen i at skabe et dynamisk og kreativt vækstsamfund, hvor der er øget vækst, velstand og kreativitet frem for stagnation og ressourceknaphed. Det er ingeniørerne, der skaber innovation, nye teknologier og nye forretningsmodeller, der gør at vi kan se positivt på fremtiden – ingeniørerne og ingeniørlederne er fremtidens rollemodeller.  

Politiken skrev:  Finansmand har begået mageløst god bog om civilisationens historie og fremtid. Lars Tvedes 'Det kreative samfund' bør læses af alle med interesse for den vestlige civilisations rolle i verdenshistorien.

Oplægsholder: Lars Tvede, ingeniør, finansmand, forfatter, milliardær og en af Danmarks dygtigste iværksætter med stor succes. Bosiddende i Schweiz. Lars Tvede har skrevet ”Det kreative Samfund” som er rost til skyerne og blandt andet fået 6 hjerter i Politiken.

 

Se også
Andre har også set disse videoer

The Creative Society v/ Lars Tvede

Hør Lars Tvede fortælle om hvorfor og hvordan kreativitet er en hel central faktor i skabelsen af fremtidens vækstvirksomheder

Driving IT: Tools - Are there any mistakes we havn't tried yet?

Se Poul Henning Kamp's indlæg på Driving IT 2015

Lessons of the internet and computing for a future exponential world ved Brad Templeton, Singularity University

The internet and computer industries have lived with exponential change for many decades, and they have lessons to teach everything else about how it's done -- and even lessons to learn within the industry. We will touch on topics like the hype and reality in IoT, computerized self-driving cars and concerns on privacy.

Innovation som ledelsesværktøj v/Michael Thomsen

Noget af det sværeste i organisationer er at få forandringer til at fungere og blive en del af virksomhedskulturen. Forandringsprojekter ignoreres eller skaber modstand, fordi vi hader at blive forandret. Hør, hvorledes innovation styrker netop de forudsætninger, der er nødvendige for en succesfuld forandringsproces, nemlig forståelse, entusiasme og ejerskab. Oplægsholder: Michael Thomsen, udviklingsdirektør, Workz


Deltag i debatten

luk
close