21-04-2018 05:28:09

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse Forandringer Kæmp, flygt eller kryb i skjul - webinar for ledere
Når det står klart hvorfor der skal ske en forandring i arbejdssituationen, må vi se på, hvordan vi griber det an, og hvordan vi får os selv bedst med i den videre proces.

Vi er forskellige mennesker – nogle har det lettere med forandringer og beslutter sig hurtigere for enten det ene eller det andet – for andre er det en mere kompliceret proces – valg er vanskelige ofte fordi, der er mange dilemmaer, der skal håndteres. Mange hensyn der skal tages og andre end os selv der rammes.

I dette oplæg vil Kit Sanne Nielsen afdække hvad forandringer rummer og gør ved os som ledere – samt hvilke specifikke forhold du skal være opmærksom på og tage forholdsregler over for.

Se også
Andre har også set disse videoer

Rapid Branding

Learn how to create and grow a unique brand that gives value to your business and get stuck with your customer.

Silent co-creation - mindre snak, mere værdi i dine møder

I dette webinar sætter vi stilhed ind i en teoretisk kontekst og viser, hvordan du helt praktisk kan løfte kvaliteten i dine interne møder. Du bliver opdateret på den nyeste viden fra såvel hjerne- som sprogforskning og bliver klædt på til at sikre mere ro, respekt og overskud som mødeleder.

Hvordan beskytter du din innovation?

Webinaret er tænkt som en introduktion til de forskellige rettighedstyper, så alle kan være med uanset forhåndskendskab.

"10 gode råd om innovationsledelse" ved Thea Mikkelsen

Her vil du blive indført i de fundamentale psykologiske principper bag innovation og få 10 gode råd til, hvordan du i ledelse og samarbejde tager højde for dem, når du tilrettelægger møder og udviklingsforløb.


Deltag i debatten

luk
close