17-11-2018 23:12:30

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse Forandringer Kæmp, flygt eller kryb i skjul - webinar for ledere
Når det står klart hvorfor der skal ske en forandring i arbejdssituationen, må vi se på, hvordan vi griber det an, og hvordan vi får os selv bedst med i den videre proces.

Vi er forskellige mennesker – nogle har det lettere med forandringer og beslutter sig hurtigere for enten det ene eller det andet – for andre er det en mere kompliceret proces – valg er vanskelige ofte fordi, der er mange dilemmaer, der skal håndteres. Mange hensyn der skal tages og andre end os selv der rammes.

I dette oplæg vil Kit Sanne Nielsen afdække hvad forandringer rummer og gør ved os som ledere – samt hvilke specifikke forhold du skal være opmærksom på og tage forholdsregler over for.

Se også
Andre har også set disse videoer

Frygtløs ledelse - Håndtér din frygt, og styrk din autenticitet

Webinaret blev optaget på konferencen "Ledelse der styrker," afholdt i Ingeniørforeningen. Her mødtes ca. 350 højtuddannede ledere med teknisk og naturvidenskabelig baggrund, for at blive inspireret til at blive bedre ledere i Industri 4.0.

"10 gode råd om innovationsledelse" ved Thea Mikkelsen

Her vil du blive indført i de fundamentale psykologiske principper bag innovation og få 10 gode råd til, hvordan du i ledelse og samarbejde tager højde for dem, når du tilrettelægger møder og udviklingsforløb.

Lyt mens du taler - sådan får du opmærksomhed v/Anders Stahlschmidt

Ledere i dag kommer ud for stadig flere situationer, hvor det er nødvendigt at ‘lytte talen frem’ samtidig med at man holder den. Det giver ofte også bedre, mere nærværende oplæg – hvis man mestrer teknikken. Stahlschmidt demonstrerer hvordan man lærer at tale uden manuskript.

Silent co-creation - mindre snak, mere værdi i dine møder

I dette webinar sætter vi stilhed ind i en teoretisk kontekst og viser, hvordan du helt praktisk kan løfte kvaliteten i dine interne møder. Du bliver opdateret på den nyeste viden fra såvel hjerne- som sprogforskning og bliver klædt på til at sikre mere ro, respekt og overskud som mødeleder.


Deltag i debatten

luk
close