21-04-2018 05:27:42

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse Forandringer - Kæmp, flygt eller kryb i skjul - webinar for medarbejder
Vi er forskellige mennesker – nogle har det lettere med forandringer og beslutter sig hurtigere for enten det ene eller det andet – for andre er det en mere kompliceret proces – valg er vanskelige ofte fordi, der er mange dilemmaer, der skal håndteres. Mange hensyn der skal tages og andre end os selv der rammes.

I forandringer sker der tab – og noget og nogle, vi skal sige farvel til. Vi skal også videre, selvom det føles tungt. Vi mister gode kolleger – vi skal etablere nye samarbejdsrelationer – vi skal finde nyt job.

I dette oplæg vil Kit Sanne Nielsen afdække hvad forandringer rummer og gør ved os som medarbejdere – både fare og muligheder. Hvordan ruster du dig bedst selv? Hvad sker der psykologisk for dig?

Se også
Andre har også set disse videoer

Kierkegaard og kunsten at vælge sig selv - som leder

Når forandringer, disruption mv. blæser om ørene på os, er det vigtigt at kunne holde fast i sig selv for ikke at blive blæst omkuld. Få indsigt i, hvordan du kan blive en autentisk leder og omstillingsparat samtidigt.

Hold fast i dig selv, når du kommer under pres

Når vi kommer under pres, kommer vores følelser og tanker ”i kog” og vi bliver udfordret på at træffe gode valg og være den udgave af os selv, vi gerne vil være. Dette webinar sætter fokus på, hvad der sker, når vi skal præstere under pres, og giver dig indsigt i og redskaber til, hvordan du kan holde hovedet koldt, når det virkelig gælder.

"Narrativ Ledelsespraksis - skab bæredygtighed og fremdrift i personaleledelsen" ved Magnus Brammer

Magnus Brammer taler om: Narrativ Ledelsespraksis - skab bæredygtighed og fremdrift i personaleledelsen. Optaget på Ledelse der styrker 2015

"Lyt mens du taler - sådan får du opmærksomhed" ved Anders Stahlsmidt

Anders Stahlsmidt taler om: Lyt mens du taler - sådan får du opmærksomhed. Optaget på Ledelse der styrker 2015


Deltag i debatten

luk
close