12-12-2018 15:38:00

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse Frygtløs ledelse - Håndtér din frygt, og styrk din autenticitet
Webinaret blev optaget på konferencen "Ledelse der styrker," afholdt i Ingeniørforeningen. Her mødtes ca. 350 højtuddannede ledere med teknisk og naturvidenskabelig baggrund, for at blive inspireret til at blive bedre ledere i Industri 4.0.

Aldrig har ledere vidst så meget om ledelse og ledelsesteorier – og alligevel frygter de ledelsesmæssigt at gøre det rigtige. De tager ofte ikke fat i dårlig adfærd og konflikter blandt medarbejderne. De tør ikke sige, hvis kvaliteten i arbejdet ikke er godt nok. De siger ikke deres mening til kollegerne i ledergruppen. De får ikke sat retningen og er visionære. Du får indsigt i nogle af de psykologiske mekanismer der styrer mange ledere - også dig! Og give dig bud på hvordan du kan agere mere modigt i din ledelse.

Oplægsholder:
Morten Novrup Henriksen og Thomas Lundby, begge direktører i Impaq.

Se også
Andre har også set disse videoer

"Narrativ Ledelsespraksis - skab bæredygtighed og fremdrift i personaleledelsen" ved Magnus Brammer

Magnus Brammer taler om: Narrativ Ledelsespraksis - skab bæredygtighed og fremdrift i personaleledelsen. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Har du travlt med det rigtige? Ved Trine Kolding

Vi har igen fået fat i Trine Kolding, som er en af IDAs mere yndede oplægsholdere i IDA. Oplev Trine Kolding via webinar fra IDA’s nye studie på Kalvebod Brygge

Mødeledelse – hvor svært kan det være?

Brug en time på at få værktøjer til at professionalisere din mødeledelse

Sluk Emhætten, del 1

Få større arbejdsglæde, mentalt overskud og blive bedre til at træffe de vigtige beslutninger. Få indblik i hvad der sker i hjernen, når du tager beslutninger, og brugbare værktøjer til at ’slukke emhætten’, der snurrer i baggrunden, så du kan tage bedre beslutninger.

Kend din ledelsesstil ved Preben Grønkjær

Preben Grønkjær taler om: Kend din ledelsesstil. Optaget på Ledelse der styrker 2015


Deltag i debatten

luk
close