20-02-2018 12:59:50

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse Innovation som ledelsesværktøj v/Michael Thomsen
Noget af det sværeste i organisationer er at få forandringer til at fungere og blive en del af virksomhedskulturen. Forandringsprojekter ignoreres eller skaber modstand, fordi vi hader at blive forandret. Hør, hvorledes innovation styrker netop de forudsætninger, der er nødvendige for en succesfuld forandringsproces, nemlig forståelse, entusiasme og ejerskab. Oplægsholder: Michael Thomsen, udviklingsdirektør, Workz

Se også
Andre har også set disse videoer

Protecting against tomorrow's adversaries - Post-Quantum Cryptography

Quantum Computers could endanger almost all cryptosystems that are in use today. While it's unclear if large scale Quantum Computers will ever be built, some researchers see them happening within the next 10 or 15 years.

Det kreative samfund - ingeniørledere spiller hovedrollen v/Lars Tvede

Det Kreative samfund - ingeniørledere spiller hovedrollen!

Driving IT: Security - IT-sikkerhed med et menneskeligt ansigt

Brugerne identificeres ofte som det svageste led i sikkerhedskæden, hvilket dybest set betyder at brugervenligheden halter i IT-sikkerhed. I takt med at de teknologiske løsninger bliver bedre målrettes angrebene mod de menneskelige brugere, hvorfor vi er nødt til at fokusere på hvordan vi kan udvikle IT-sikkerhedssystemer der kan forstås og bruges korrekt af almindelige mennesker.

Dialog – en enkel vej til et godt samarbejde v/Michael Højlund Larsen

Dialog – en enkel vej til et godt samarbejde v/Michael Højlund Larsen


Deltag i debatten

luk
close