13-12-2018 00:59:58

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse JOBS-TO-BE-DONE - DIGITAL INNOVATION FOR BESLUTNINGSTAGERE
Kunder kan ikke altid beskrive den løsning de har brug for. Men de kan beskrive problemet, bedre end vi nogensinde kan gætte os til. Hvad hvis vi kunne se tingene i et nyt lys, så vi får øje på mulighederne — både nu og i fremtiden?

Jobs-to-be-Done (JTBD) frameworket er en linse du bruger til at fokusere på dit marked. Du sætter ikke kunden i centrum. Heller ikke løsningen. I stedet stiller du skarpt på reelle behov og rigtige problemer: Hvilke situationer skaber dem, og hvad er kriterierne for at opfylde dem? Og sådan får du øje på nye muligheder.

I denne workshop får du en grundig introduktion til JTBD og lærer praktiske værktøjer til at kortlægge dit marked, finde nye segmenter, og at designe en strategi med højt potentiale og lav risiko.

Se også
Andre har også set disse videoer

Pension for det modne segment 55+

Nærmer du dig pensionsalderen og er du teknikum- eller diplomingeniør og medlem af ISP, så kan du med dette on-demand få det generelle overblik over pensionsopsparingen, og få inspiration til at sikre din økonomi til en god pensionisttilværelse.

Brug business casen - ny teknologi realiserer ikke sig selv!

Har du oplevet, at investeringer i ny teknologi ikke har levet op til forventningerne? At gevinster kun realiseres i begrænset omfang, når projekter går i drift?

Kierkegaard og kunsten at vælge sig selv - som leder

Når forandringer, disruption mv. blæser om ørene på os, er det vigtigt at kunne holde fast i sig selv for ikke at blive blæst omkuld. Få indsigt i, hvordan du kan blive en autentisk leder og omstillingsparat samtidigt.

Selvkørende køretøjer: Ledelse af eksponentielt voksende teams i en helt ny industri

Hør hvordan man bygger et team og leder et hold i en helt ny industri, der er fyldt med eksponentielt udviklende teknologier og med et komplekst regulativt miljø. Foredragsholder: Peter Sorgenfrey


Deltag i debatten

luk
close