20-10-2018 02:21:46

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse Kierkegaard og kunsten at vælge sig selv - som leder
Når forandringer, disruption mv. blæser om ørene på os, er det vigtigt at kunne holde fast i sig selv for ikke at blive blæst omkuld. Få indsigt i, hvordan du kan blive en autentisk leder og omstillingsparat samtidigt.

Se også
Andre har også set disse videoer

Mød Peter Fisk – En af verdens førende virksomhedseksperter

Verden over transformeres alle markeder af nye ideer, nye virksomheder og nye løsninger. ”Gamechangers” tænker og handler anderledes. De innoverer alle aspekter af deres strategier og forretningsmodeller, mærke og marketing, samt processer og lederskab.

"10 gode råd om innovationsledelse" ved Thea Mikkelsen

Her vil du blive indført i de fundamentale psykologiske principper bag innovation og få 10 gode råd til, hvordan du i ledelse og samarbejde tager højde for dem, når du tilrettelægger møder og udviklingsforløb.

Frygtløs ledelse - Håndtér din frygt, og styrk din autenticitet

Webinaret blev optaget på konferencen "Ledelse der styrker," afholdt i Ingeniørforeningen. Her mødtes ca. 350 højtuddannede ledere med teknisk og naturvidenskabelig baggrund, for at blive inspireret til at blive bedre ledere i Industri 4.0.

Lederens vigtigste kompetence i en disruptiv virkelighed

Din største udfordring bliver ikke den digitale transformation, men din ledelsesmæssige evne til at transformere din organisation.

Selvkørende køretøjer: Ledelse af eksponentielt voksende teams i en helt ny industri

Hør hvordan man bygger et team og leder et hold i en helt ny industri, der er fyldt med eksponentielt udviklende teknologier og med et komplekst regulativt miljø. Foredragsholder: Peter Sorgenfrey


Deltag i debatten

luk
close