27-05-2018 03:19:39

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse Kierkegaard og kunsten at vælge sig selv - som leder
Når forandringer, disruption mv. blæser om ørene på os, er det vigtigt at kunne holde fast i sig selv for ikke at blive blæst omkuld. Få indsigt i, hvordan du kan blive en autentisk leder og omstillingsparat samtidigt.

Se også
Andre har også set disse videoer

Driving IT: Privacy - Digitalt Selvforsvar

Stort set alt hvad du foretager dig digitalt bliver registreret og kan bruges mod dig senere, men ved hjælp af krypteringsværktøjer har du mulighed for kommunikere frit, sikkert og privat. Ved at lære digitalt selvforsvar er du med til at sikre grundlaget for et åbent, demokratisk samfund.

Kend din tidstype og få styr på planlægningen v/Trine Kolding - del 2

Var du typen, der skrev dansk stil natten før i skolen, eller afleverede du altid i god tid?

Hold fast i dig selv, når du kommer under pres

Når vi kommer under pres, kommer vores følelser og tanker ”i kog” og vi bliver udfordret på at træffe gode valg og være den udgave af os selv, vi gerne vil være. Dette webinar sætter fokus på, hvad der sker, når vi skal præstere under pres, og giver dig indsigt i og redskaber til, hvordan du kan holde hovedet koldt, når det virkelig gælder.

Har du en leder i maven?

Webinaret omhandler de vigtigste ting, man skal forholde sig til i overgangen til lederrollen.

Frygtløs ledelse - Håndtér din frygt, og styrk din autenticitet

Webinaret blev optaget på konferencen "Ledelse der styrker," afholdt i Ingeniørforeningen. Her mødtes ca. 350 højtuddannede ledere med teknisk og naturvidenskabelig baggrund, for at blive inspireret til at blive bedre ledere i Industri 4.0.


Deltag i debatten

luk
close