20-07-2018 02:55:03

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse Nærværende og fokuseret lederskab – hvorfor og hvordan? v/Rasmus Hougaard og Hanne Dorthe Sørensen
Få viden om hvordan mentaltræning kan ændre dit liv som leder.

Mange ledere oplever at presset for nå stadig mere og løse flere komplekse opgaver er større end nogensinde. I en sådan hverdag kan det være vanskeligt at bevare fokus og nærvær, og faren for stress og udbrændthed er umiddelbar. I dette oplæg vil vi dele vores erfaringer med at træne ledere til få det mentale overskud, der er nødvendigt for at skabe optimale præstationer. Du vil få en praktisk smagsprøve på mentaltræning, og vi vil se på hvordan du som leder i hverdagen kan bruge mentale strategier til at nå dine professionelle mål.

Oplægsholder: Rasmus Hougaard, Managing Director, The Potential Project International og Hanne Dorthe Sørensen, senior adviser, The Potential Project Denmark. 

 

Se også
Andre har også set disse videoer

Mødeledelse – hvor svært kan det være?

Brug en time på at få værktøjer til at professionalisere din mødeledelse

Styrk din ledelsesautoritet og udfyld dit ledelsesrum v/Dorte Lützen

Lederen træder i dag ikke ind i en fast rolle, men skal træde i karakter ved at skabe sit eget ledelsesrum og sin egen autoritet som leder. Autoritet får man fra flere sider, men i høj grad indefra og i en tid med masser af målinger og ude fra ind perspektiv, kan det være godt at stoppe op og tænke over, hvordan vil jeg selv fremstå som en autoritet i lederrollen.

Lederskab på distancen: Virtuelle møder v/Anne Birgitte Lindholm

Virtuelle møder som telefonmøder og videomøder kan være gode værktøjer, når situationen lægger op til det - fx når flere personer skal inddrages i en samtale og det tager for lang tid eller er for dyrt at transportere sig til et fysisk møde. De er dog mest velegnede til problemstillinger og drøftelser, der kan håndteres på maksimalt et par timer, da der er grænser for, hvor længe vi kan fastholde koncentrationen.

Bliv bevidst om din måde at opnå resultater på v/Karin Jessen

Når du påtager dig lederskab, påtager du dig ansvar for at få andre mennesker til at skabe resultater. Få indblik i forholdet mellem din hensigt og den adfærd, som du udviser, i dine medarbejderes behov for forventningsafstemning samt i forskellige personlighedstypers måde at agere på.

"Gevinst realisering. Reel effekt af projekter kræver ny adfærd – ikke kun leverancer" ved Rasmus Rytter & Jesper Krøyer Lind

Rasmus Rytter & Jesper Krøyer Lind taler om: Gevinst realisering. Reel effekt af projekter kræver ny adfærd – ikke kun leverancer. Optaget på Ledelse der styrker 2015


Deltag i debatten

luk
close