15-11-2018 01:52:54

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse "Narrativ Ledelsespraksis - skab bæredygtighed og fremdrift i personaleledelsen" ved Magnus Brammer
Magnus Brammer taler om: Narrativ Ledelsespraksis - skab bæredygtighed og fremdrift i personaleledelsen. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Oplægsholder: Magnus Brammer, Psykolog & Konsulent

Beskrivelse: Det forlyder, at Coaching som ledelsesværktøj er død. Hvor stiller det dig som leder? Hvad skal du så gøre? Denne workshop vil give et bud på, hvordan du kan orientere dig ved hjælp af Narrativ Ledelsespraksis, samt en forsmag på nogle praktiske håndtag du kan dreje på i interaktionen med medarbejderne, så du skaber nærværende bæredygtig personale ledelse. Indlægget er optaget på Ledelse der styrker 2015.

Se også
Andre har også set disse videoer

"Lyt mens du taler - sådan får du opmærksomhed" ved Anders Stahlsmidt

Anders Stahlsmidt taler om: Lyt mens du taler - sådan får du opmærksomhed. Optaget på Ledelse der styrker 2015

"Modarbejder eller medarbejder? – Skab samarbejde om forandring" ved Annette Franck

Annette Franck taler om: Modarbejder eller medarbejder? – Skab samarbejde om forandring. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Strategisk happiness

The Scientific happiness fact of the week: You are 3x more creative when you are happy

Kreativitet – omvendt brainstorming og andre kreativitetsteknikker

Er du mødeleder, facilitator - eller bare interesseret i at kende flere værktøjer til at tænke ud af boksen, så brug en time på dette webinar.

Bliv bevidst om din måde at opnå resultater på v/Karin Jessen

Når du påtager dig lederskab, påtager du dig ansvar for at få andre mennesker til at skabe resultater. Få indblik i forholdet mellem din hensigt og den adfærd, som du udviser, i dine medarbejderes behov for forventningsafstemning samt i forskellige personlighedstypers måde at agere på.


Deltag i debatten

luk
close