10-12-2018 23:19:07

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse Sådan ændrer globalisering, stigende digitalisering og komplekse projekter vores fremtidige måde at bedrive ledelse på
Webinar med Lars-Peter Søbye fra Ledelse der styrker 2015

Se også
Andre har også set disse videoer

Pension for det modne segment 55+

Nærmer du dig pensionsalderen og er du teknikum- eller diplomingeniør og medlem af ISP, så kan du med dette on-demand få det generelle overblik over pensionsopsparingen, og få inspiration til at sikre din økonomi til en god pensionisttilværelse.

"10 gode råd om innovationsledelse" ved Thea Mikkelsen

Her vil du blive indført i de fundamentale psykologiske principper bag innovation og få 10 gode råd til, hvordan du i ledelse og samarbejde tager højde for dem, når du tilrettelægger møder og udviklingsforløb.

Lederskab på distancen: Virtuelle møder v/Anne Birgitte Lindholm

Virtuelle møder som telefonmøder og videomøder kan være gode værktøjer, når situationen lægger op til det - fx når flere personer skal inddrages i en samtale og det tager for lang tid eller er for dyrt at transportere sig til et fysisk møde. De er dog mest velegnede til problemstillinger og drøftelser, der kan håndteres på maksimalt et par timer, da der er grænser for, hvor længe vi kan fastholde koncentrationen.

Selvkørende køretøjer: Ledelse af eksponentielt voksende teams i en helt ny industri

Hør hvordan man bygger et team og leder et hold i en helt ny industri, der er fyldt med eksponentielt udviklende teknologier og med et komplekst regulativt miljø. Foredragsholder: Peter Sorgenfrey

Ledelse af teamkulturen sparer ressourcer og skaber innovation v/Elisabeth Plum

Det er sværere at lede et team end det er at lede enkeltpersoner, for et team er en kompleks størrelse med sociale dynamikker, som ikke altid er nemme at styre. Teamet består ofte af personer med forskellige uddannelser, arbejdsfunktioner, erfaringer og måske også nationaliteter, og når de kombinerer deres kompetencer har de potentiale til at skabe resultater, der overgår, hvad medlemmerne kan præstere hver for sig.


Deltag i debatten

luk
close