19-08-2018 21:53:01

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse Sådan mestrer du distanceledelse
Bliv klogere på distanceledelse og lær om at inkludere medarbejdere, som du ikke ser i øjnene dagligt, så de føler sig set, hørt og inkluderet

Kan du skabe tætte relationer og få følgeskab på distancen?

Distanceledelse og –samarbejde er et vilkår for flere og flere. Der er afgørende forskellige ved at arbejde samplaceret (på samme fysiske arbejdsplads) og distribueret (spredt over flere arbejdssteder). Det gælder uanset om samarbejdet sker mellem lokationer i ind- eller udland.

På dette medlemsmøde kan du som team-, projekt- eller specialistleder få viden og inspiration til, hvordan du undgår faldgruberne og udnytter fordelene i distanceledelse og –samarbejde. Du kan bl.a. få svar og gode råd på disse spørgsmål:

  • Hvordan sikrer jeg at tilføre værdi når jeg er til stede fysisk, og når jeg er tilgængelig fra distancen?
  • Hvordan sikrer jeg et højt tillidsniveau i de virtuelle relationer?
  • Hvordan får jeg videndelingen til at skabe værdi mellem lokationerne?

Lars Pedersen fra Pitstop Management giver dig konkrete eksempler på, hvordan ledere og projektledere har knækket koden i distanceledelse, og du får endvidere introduktion til et par konkrete værktøjer, som du kan implementere i din egen hverdag. Undervejs vil der være aktivitet i form af personlige refleksioner og debat.

Pitstop Management er en konsulentvirksomhed med speciale i distanceledelse og virtuelt samarbejde. Ejer Lars Pedersen, har drevet egen virksomhed siden 2004, og har stor erfaring som rådgiver, underviser og foredragsholder.

Lars har for nylig udgivet bogen ”Er der en leder til stede?”. Den indeholder teori, praktiske cases samt en række metoder til at styrke effektiviteten i teams, der arbejder på tværs af lokationer.

Se også
Andre har også set disse videoer

Lean Six Sigma – hvad giver det dig og din virksomhed?

On demand webinar: Få en grundig introduktion til Lean Six Sigma, og hør hvad det er for en størrelse og hvad det tilfører din virksomhed eller organisation. Webinaret er optaget under afholdelse af et fysisk møde i Ingeniørhuset 20/4 2015.

Forvent det uventede - Rasmus Dahlberg, forfatter og katastrofehistoriker

Indlægget er fra Tværsektoriel samtænknings- og sikkerhedskonference for både offentlige og private aktører.

Visuel projektledelse

Hvad er visuel Projektledelse, få inspiration til din projektplanlægningsproces med René Figgé, projektchef og underviser

Betonhåndbogen: Betonkonstruktioners tilstand

Vurderinger af konstruktioners tilstande er vitale for at kunne planlægge drift og vedligehold optimalt of for at få vores smukke konstruktioner til at holde i lang tid. v. Morten Holten Petersen, Teknologisk Institut

Betonhåndbogen: Flyveaske - inkl. fremtidsperspektiver

Flyveasken er et affaldsprodukt fra energiproduktionen, der i mange år har fungeret som et godt råmateriale til betonproduktionen. Erfaringer, muligheder og fremtidsperspektiver præsenteres. v. Nicolai Bech, Standard Consult A/S


Deltag i debatten

luk
close