19-03-2018 09:45:43

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse Sådan mestrer du distanceledelse
Bliv klogere på distanceledelse og lær om at inkludere medarbejdere, som du ikke ser i øjnene dagligt, så de føler sig set, hørt og inkluderet

Kan du skabe tætte relationer og få følgeskab på distancen?

Distanceledelse og –samarbejde er et vilkår for flere og flere. Der er afgørende forskellige ved at arbejde samplaceret (på samme fysiske arbejdsplads) og distribueret (spredt over flere arbejdssteder). Det gælder uanset om samarbejdet sker mellem lokationer i ind- eller udland.

På dette medlemsmøde kan du som team-, projekt- eller specialistleder få viden og inspiration til, hvordan du undgår faldgruberne og udnytter fordelene i distanceledelse og –samarbejde. Du kan bl.a. få svar og gode råd på disse spørgsmål:

  • Hvordan sikrer jeg at tilføre værdi når jeg er til stede fysisk, og når jeg er tilgængelig fra distancen?
  • Hvordan sikrer jeg et højt tillidsniveau i de virtuelle relationer?
  • Hvordan får jeg videndelingen til at skabe værdi mellem lokationerne?

Lars Pedersen fra Pitstop Management giver dig konkrete eksempler på, hvordan ledere og projektledere har knækket koden i distanceledelse, og du får endvidere introduktion til et par konkrete værktøjer, som du kan implementere i din egen hverdag. Undervejs vil der være aktivitet i form af personlige refleksioner og debat.

Pitstop Management er en konsulentvirksomhed med speciale i distanceledelse og virtuelt samarbejde. Ejer Lars Pedersen, har drevet egen virksomhed siden 2004, og har stor erfaring som rådgiver, underviser og foredragsholder.

Lars har for nylig udgivet bogen ”Er der en leder til stede?”. Den indeholder teori, praktiske cases samt en række metoder til at styrke effektiviteten i teams, der arbejder på tværs af lokationer.

Se også
Andre har også set disse videoer

Mødeledelse – hvor svært kan det være?

Brug en time på at få værktøjer til at professionalisere din mødeledelse

"Modarbejder eller medarbejder? – Skab samarbejde om forandring" ved Annette Franck

Annette Franck taler om: Modarbejder eller medarbejder? – Skab samarbejde om forandring. Optaget på Ledelse der styrker 2015

Danmarks sjoveste oplæg om ledelse v. Nils Villemoes

I Danmark har vi et skab til ledelse, et lederskab. Så ved vi, hvor vi skal henvende os, hvis et eller andet ikke er, som det skal være. Skabet har tre hylder med hver sin overskrift. Ledelse drejer sig om at lægge en strategi, udvikle en dertil svarende organisation, men først og sidst er ledelse et spørgsmål om at skabe rammer for det, vi kalder samarbejde.” (Nils Villemoes)

Intelligent teknologi, Mixed Reality og AI er ikke science fiction - det er science fact

Oplev Simon Høgsbro fortælle om HoloLens (Mixed Reality) og Microsoft AI, og få et unikt indblik i, hvordan andre virksomheder har integreret intelligent teknologi i deres forretning.

Mød Anja Lovin som fortæller om Afrikas Heksebørn og sin nødhjælpsorganisation, del 1

Anja Ringgren Loven er kendt som den nordjyske kvinde, der opgav fast løn, materielle goder og Danmarks trygge rammer til fordel for Afrika´s heksebørn. Anja har etableret sin egen nødhjælpsorganisation, DINNødhjælp, og bor og arbejder i dag i Nigeria, hvor hun driver sit eget børnehjem.


Deltag i debatten

luk
close