20-07-2018 03:05:05

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse Sådan vil Big Data revolutionere fremtidens ledelse v/Erik Brynjolfssons
Se – eller gense og hør Erik Brynjolfssons indlæg om Big Data på Lederforums konference Ledelse der Styrker 2013.

Internet, smartphones, sociale medier – vi producerer en ufattelig mængde data, som hvis du anvender disse data på den rigtige måde, har potentialet til at revolutionere moderne virksomhedsledelse.  Der er god økonomi i at afløse mavefornemmelser med hårde facts. Rigtigt anvendt, kan de store mængder data øge din virksomheds omsætning og indtjening. 

Men hvis du omvendt fejlfortolker de mange data, så kan det gå grueligt galt – og der er desværre mange ledere, der drager de forkerte slutninger.  

Se også
Andre har også set disse videoer

Driving IT: Tools - Making Configuration Management Manageable

Se Jesper Nyrups indlæg på Driving IT 2015

Driving IT: Startup - Cybertruslen som startup – hvad gør jeg?

Er tiden løbet fra traditionel anti-virus og kan jeg f.eks. trygt anvende cloud-services?

OK15-resultatet på det kommunale og regionale område - ondemand webinar

På dette webinar vil Thomas Damkjær Petersen, IDAs repræsentant i ACs forhandlingsudvalg og Formand for IDA Offentlig præsentere IDAs anbefaling til resultatet. Dernæst vil det kommunale og regionale forligs hovedelementer blive gennemgået.

Driving IT: Tools - Udvikl dit eget vandingsanlæg med Microsoft Azure

Microsoft Azure byder på et ton af fede tjenester til at udvikle IoT-løsninger, der bruger skyen som backend. I denne session bygger vi et vandingsanlæg fra bunden med en Raspberry Pi 2, en Windows 10-app og en række tjenester i Azure.


Deltag i debatten

luk
close