21-11-2018 05:11:48

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Ledelse Selvkørende køretøjer: Ledelse af eksponentielt voksende teams i en helt ny industri
Hør hvordan man bygger et team og leder et hold i en helt ny industri, der er fyldt med eksponentielt udviklende teknologier og med et komplekst regulativt miljø. Foredragsholder: Peter Sorgenfrey

Se også
Andre har også set disse videoer

Brug business casen - ny teknologi realiserer ikke sig selv!

Har du oplevet, at investeringer i ny teknologi ikke har levet op til forventningerne? At gevinster kun realiseres i begrænset omfang, når projekter går i drift?

Lederens vigtigste kompetence i en disruptiv virkelighed

Din største udfordring bliver ikke den digitale transformation, men din ledelsesmæssige evne til at transformere din organisation.

"10 gode råd om innovationsledelse" ved Thea Mikkelsen

Her vil du blive indført i de fundamentale psykologiske principper bag innovation og få 10 gode råd til, hvordan du i ledelse og samarbejde tager højde for dem, når du tilrettelægger møder og udviklingsforløb.

Vælg dig selv! Om at benytte Søren Kierkegaards eksistentielle indsigt på det moderne lederskab v/Pia Søltoft

Foredraget præsenterer Søren Kierkegaards syn på selvet som en opgave. Opgaven er at vælge sig selv. At vælge sig selv skaber kontinuitet i ens liv og ledelse. Man er i konstant bevægelse, men har en retning og et mål. At vælge sig selv, er hverken navlepilleri eller narcissisme, men en ansvarlig og lidenskabelig måde at være leder på i en verden, der er i rivende forandring.

The future of presentations - a story of conversational presenting

Spencer will share a new (and welcome) emerging trend in the world of business presentations that early adopters are having great success with.


Deltag i debatten

luk
close