12-12-2018 15:36:08

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Oversigt

Se alle On demand Webinarer

Her kan du se de mest populære On Demand webinarer i en række forskelige kategorier. Vi har forbedret tilmeldingen, så du blot skal logge ind og herefter kan se webinaret med det samme.

Byggeri og anlæg
Mest sete

Dampspærrens anvendelse og holdbarhed – konsekvenser i bygninger

Svigt i dampspærre, eller/og det lufttætte lag ved større isoleringstykkelser kan forårsage alvorlige angreb af svamp og råd. Blowerdoortest dokumenterer tætheden i nye bygninger –men holder denne tæthed over tid? Forskellige fagfolk vil give deres bud på årsager til svigt samt bygbare og holdbare alternative løsninger. Siden 2006 har bygningsreglementet stillet krav til nye bygningers lufttæthed. Der er ligeledes en række krav i kapitel 4.5 ”Fugt og holdbarhed”. Alligevel skyldes hovedparten af alle bygge og forsikringsskader fugt, ifølge Byggeskadefonden. Men hvilke forhold er det, som egentlig har den afgørende indvirkning?

Indvendig efterisolering – Producenternes bedste løsninger og den nyeste viden fra forskningen

Indvendig efterisolering er ofte den eneste mulighed for at forbedre varmeisoleringen af ældre bygninger med massivt murværk, da man ønsker at bevare udseendet af disse bygninger.

Se alle videoer i Byggeri og anlæg

Energi og Miljø
Mest sete

Revolution i fremstillingen af bæredygtig biobrændstof på vej?

Nationale og internationale medier bugnede for nyligt med overskrifter om en ny banebrydende opdagelse, med potentialet til at revolutionere fremstillingen af biobrændstof og knække kurven for CO2-udledning fra transportsektoren.

Se alle videoer i Energi og Miljø

IT
Mest sete

Kunstig intelligens og Watson

Watson er en teknologiplatform, der kan finde anvendelse over et bredt område af selvlærende it-systemer.

Se alle videoer i IT

Job og Karriere
Mest sete

Når de særegne danskere møder verden

Den danske kultur er en særegen kultur. Derfor har danskere nogle særlige udfordringer, når de arbejder internationalt.

Se alle videoer i Job og Karriere

Personlig udvikling
Mest sete

Spis dig stærk – med den antiinflammatoriske livsstil

Om du er sofakartoffel eller sundhedsapostel, så glæd dig til foredraget. Du får med garanti et skud motivation og ny viden med hjem!

Få tingene gjort! – kom hurtigere i gang og spar tid hver dag

Du ved udmærket, at det er på høje tid at gå i gang med opgaven. Faktisk har du udskudt den så længe, at den er begyndt at haste, og den dårlige samvittighed gnaver..

Se alle videoer i Personlig udvikling

Startup
Mest sete

Start din egen konsulentvirksomhed

Overvejer du at starte som selvstændig konsulent?

Find den rigtige virksomhedsform og få styr på din ejeraftale

Skal din virksomhed være et IVS eller en anden selskabsform? Eller har du allerede et IVS og overvejer du at lave det om? Er I flere ejere, eller står du og skal have en medejer?

Se alle videoer i Startup
luk
close