27-05-2018 03:10:07

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Personlig udvikling Eksamenspower - spis dig til en bedre eksamen med Martin Kreutzer
Eksamensperioden er en tid hvor stressniveauet stiger til urimelige højder, og hvor du presses til det yderste. Din kost en afgørende faktor, og med den rette strategi for hvad du indtager, kan du optimere din mentale ydeevne.

Dette on-demand med Martin Kreutzer giver dig de ernæringsmæssige redskaber til at takle den stressede eksamenstid med et hidtil ukendt overskud. Du får konkrete retningslinjer for hvordan du gennem kosten spiser dig til et fysisk fundament som gør dig stærk igennem hele eksamensperioden – og i stand til at være bedst når det gælder. Du får blandt andet:

  • En konkret introduktion til hvad der skal spises af styrkende sager i hele forberedelsesperioden.
  • Den perfekte koststrategi til en eksamensdag med overskud og styrke.
  • Inspiration til en masse små som store knapper der kan skrues på, så din mentale ydeevne når nye højder.
  • Redskaber til gennem ernæring og motion at mindske den belastning som eksamensstress skaber i kroppen og knoppen.

Martin Kreutzer hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præstationsfremmende ernæring og livsstil. Både i rollen som foredragsholder, forfatter (bl.a. til bestselleren ”Antiinflammatorisk kost” og den dugfriske ”Eksamenspower”) og som personlig ernæringsvejleder, kobler han som gammel 'rotte' i gamet sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af tusindvis af klienter.

Se også
Andre har også set disse videoer

Sådan forebygger du nervøsitet - og yder det bedste, når det gælder

Brug en time på at høre om, de værktøjer der findes til at forebygge nervøsitet og til at gøre sig mental klar til at yde, når det virkelig gælder.

Hukommelsesteknik - Bliv bedre til at huske på en time

Kunne du tænke dig: •At kunne huske navne, tal, pinkoder mv. ved hjælp af billeder •At lære husketeknikken - på rundtur i hjemmet •At få tips til, hvordan du hjælper dine tilhørere med at huske dine indlæg, når du præsenterer fagligt stof. Så er dette webinar noget for dig.

Få tingene gjort! – kom hurtigere i gang og spar tid hver dag

Du ved udmærket, at det er på høje tid at gå i gang med opgaven. Faktisk har du udskudt den så længe, at den er begyndt at haste, og den dårlige samvittighed gnaver..

En tom indbakke – Personlig effektivitet med Email Handyman

Hør hvordan du kan få en tom indbakke i Outlook hver dag! Dette webinar er on demand og optaget den 23-9-15

Kend din tidstype og få styr på planlægningen v/Trine Kolding - del 2

Var du typen, der skrev dansk stil natten før i skolen, eller afleverede du altid i god tid?


Deltag i debatten

luk
close