18-02-2018 04:15:01

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Personlig udvikling Få dit arbejdsliv synkroniseret med dit indre ur
Få dit arbejdsliv synkroniseret med dit indre ur

Er du A- eller B-menneske – og hvordan passer det med dit arbejdsliv? 75 pct. af danskerne møder stadig kl. 8 – et levn fra det gamle industrisamfund. Og det selv om halvdelen af os i virkeligheden er B-mennesker, der ville arbejde bedst med en senere mødetid. Mød civilingeniør og supernavigatøren Camilla Kring og få nogle værktøjer til, hvordan du kan indrette et modernet arbejdsliv, der passer til dit indre ur. Og måske det ovenikøbet også kunne løse op for trafikkøerne på vejene?

Om Camilla Kring: Camilla Kring er civilingeniør og ph.d. i balance mellem arbejdsliv og privatliv. Hun er indehaver af konsulentvirksomheden Super Navigators ApS, der er specialiseret i at skabe fleksible arbejdskulturer, der tiltrækker og fastholder talenter. Hun er forfatter til Supernavigatør (Gyldendal Business, 2011) og stifter af B-samfundet.dk som arbejder for mere fleksible samfund, der understøtter forskellige familieformer, arbejdsformer og døgnrytmer. Organisationen har medlemmer i 50 lande. Blogger på JP.dk

Se også
Andre har også set disse videoer

Er du omfattet af en klausul, der begrænser din jobmobilitet?

Hvis du kan svare ja på spørgsmålet, eller du er interesseret i at høre nærmere om klausuler, så er det en idé at tilmelde sig dette webinar. Her vil du kunne se og høre nærmere om reglerne og få tips til at forbedre klausulerne.

Deep learning - a revolution in data analysis?

Statistical artificial intelligence powered by deep learning and fast computing devices are pushing boundaries these years. Some cases stories and what could be next.

Deep learning made accessible

Daniel Arronsson, PhD, Applications Engineering, MathWorks

A roadmap for the journey to Smart Manufacturing

Smart Manufacturing is an initiative to bring about a revolution in manufacturing business strategy, turning traditional factories from cost centers into profitable innovation centers.

Virtual Solutions Lab – Nye kompetencer sættes i spil og giver plads til kreativ produktudvikling

Rambøll inviterer kunden ind i fremtiden med sit nye Virtual Solutions Lab fyldt med fremtidens digitale muligheder. Men når vidensarbejdet digitaliseres og automatiseres, hvad betydning har det så for ingeniøren?


Deltag i debatten

luk
close