17-07-2018 17:21:44

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Personlig udvikling Få dit arbejdsliv synkroniseret med dit indre ur
Få dit arbejdsliv synkroniseret med dit indre ur

Er du A- eller B-menneske – og hvordan passer det med dit arbejdsliv? 75 pct. af danskerne møder stadig kl. 8 – et levn fra det gamle industrisamfund. Og det selv om halvdelen af os i virkeligheden er B-mennesker, der ville arbejde bedst med en senere mødetid. Mød civilingeniør og supernavigatøren Camilla Kring og få nogle værktøjer til, hvordan du kan indrette et modernet arbejdsliv, der passer til dit indre ur. Og måske det ovenikøbet også kunne løse op for trafikkøerne på vejene?

Om Camilla Kring: Camilla Kring er civilingeniør og ph.d. i balance mellem arbejdsliv og privatliv. Hun er indehaver af konsulentvirksomheden Super Navigators ApS, der er specialiseret i at skabe fleksible arbejdskulturer, der tiltrækker og fastholder talenter. Hun er forfatter til Supernavigatør (Gyldendal Business, 2011) og stifter af B-samfundet.dk som arbejder for mere fleksible samfund, der understøtter forskellige familieformer, arbejdsformer og døgnrytmer. Organisationen har medlemmer i 50 lande. Blogger på JP.dk

Se også
Andre har også set disse videoer

Forandringsledelse uden forandringslede - det er aldrig enten eller

Webinaret blev optaget på konferencen "Ledelse der styrker", afholdt i Ingeniørforeningen d. 6. Oktober 2016. Her mødtes 400 højtuddannede ledere med teknisk og naturvidenskabelig baggrund, for at blive inspireret til at blive bedre ledere i Industri 4.0.

Salary Negotiation in the Danish Labour Market

Have you ever been caught off guard when asked about your salary expectations at a job interview? Are you finding it difficult to prepare for the next salary negotiation at work? Then join this on-demand.

Har du travlt med det rigtige? Ved Trine Kolding

Vi har igen fået fat i Trine Kolding, som er en af IDAs mere yndede oplægsholdere i IDA. Oplev Trine Kolding via webinar fra IDA’s nye studie på Kalvebod Brygge

Kollektiv ledelse version 2.0 - om ledelse i fremtiden organisationer

Finn Wiedemann, cand. mag. i dansk, kulturstudier med en ph.d. i kulturanalyse


Deltag i debatten

luk
close