12-12-2018 15:37:35

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Personlig udvikling Få tingene gjort! – kom hurtigere i gang og spar tid hver dag
Du ved udmærket, at det er på høje tid at gå i gang med opgaven. Faktisk har du udskudt den så længe, at den er begyndt at haste, og den dårlige samvittighed gnaver..

Du ved udmærket, at det er på høje tid at gå i gang med opgaven. Faktisk har du udskudt den så længe, at den er begyndt at haste, og den dårlige samvittighed gnaver. Alligevel kan du ikke komme i gang, før du lige har hentet kaffe, talt med kollegaen, flyttet lidt rundt på bunkerne på skrivebordet og tjekket mails. Kan du genkende situationen?

Eller måske har du et større oprydningsprojekt, du burde være gået i gang med for længst, men bare ikke orker. Alene tanken om det er uoverskuelig. Nogle opgaver har det med at vokse os over hovedet, andre giver os præstationsangst. Kedelige opgaver, svære opgaver, perfektionisme og opgaver uden klart formål er også typiske eksempler på, hvorfor vi laver overspringshandlinger.

En ting er sikkert: Jo længere tid du udskyder opgaven, jo værre bliver det, og jo mere tid spilder du! På webinaret får du masser af strategier og inspiration til at droppe overspringshandlingerne og komme i gang med det samme.

Indhold på webinaret:

  • Hvorfor udskyder vi? Hør om de hyppigste årsager
  • Trælse opgaver? Inspiration til at ændre dit fokus
  • Sådan kommer du godt i gang med de store opgaver
  • Hopper du frem og tilbage mellem opgaver? Hør, hvordan du skærper dit fokus
  • Når perfektionismen spænder ben – om at udfordre sin indre perfektionist
  • Uklarhed omkring opgaven? Spar masser af tid ved at stille de rigtige spørgsmål
  • Dine vigtigste strategier fra i morgen


Om Trine Kolding

Underviser, forfatter og foredragsholder med speciale i personlig effektivitet og planlægning. Hun har undervist i tidsstyring siden 2000, igennem egen kursusvirksomhed siden 2004, og var inden da bl.a. projekt- og teamleder på Teknologisk Institut. Forfatter til fem bøger om effektivitet.

Uddannelsesmæssig baggrund: Copenhagen Business School, Danmarks Pædagogiske Universitet, proceskonsulent v/ RAMBØLL Attractor samt certificeret coach.

Se også
Andre har også set disse videoer

Sluk Emhætten, del 1

Få større arbejdsglæde, mentalt overskud og blive bedre til at træffe de vigtige beslutninger. Få indblik i hvad der sker i hjernen, når du tager beslutninger, og brugbare værktøjer til at ’slukke emhætten’, der snurrer i baggrunden, så du kan tage bedre beslutninger.

Skriv bedre

Vil du imponere eller kommunikere? Vil du imponere, skal du skrive abstrakt og indviklet. Vil du kommunikere, skal du skrive konkret og enkelt.

Planlæg bedre – få mere ud af hverdagen

Brug en time på at få inspiration til at få mere ud af hverdagen – privat og på jobbet.


Deltag i debatten

luk
close