20-07-2018 02:42:24

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Personlig udvikling Har du travlt med det rigtige? Ved Trine Kolding
Vi har igen fået fat i Trine Kolding, som er en af IDAs mere yndede oplægsholdere i IDA. Oplev Trine Kolding via webinar fra IDA’s nye studie på Kalvebod Brygge

Har du også en travl hverdag, og drukner overblikket ind i mellem i for mange opgaver, møder og mails? Så start det nye år med at deltage i IDAs effektive webinar, og få styr på din prioritering.

 

Trine Kolding har siden 2000 rådgivet og undervist tusindvis af ledere og medarbejdere i personlig effektivitet og planlægning, og på dette webinar giver hun dig et konkret værktøj til at prioritere din tid og opgaver. Du får samtidig masser af ideer og inspiration til, hvordan du kan styrke din prioritering og trykprøve opgaverne vigtighed.

 

Fokus på webinaret

  • Kender du målet?
  • Prioriteringsmatrixen – et værktøj til prioritering i en travl hverdag
  • Sådan udfordrer du hasterkulturen
  • Strategier til at styrke din prioritering og komme på forkant med opgaverne
  • Spar masser af tid ved at trykprøve opgaverne

 

Om Trine Kolding

Underviser, forfatter og foredragsholder med speciale i personlig effektivitet og planlægning. Hun har undervist i personlig effektivitet og planlægning siden 2000, de seneste ti år igennem egen kursusvirksomhed, og var inden da bl.a. projekt- og teamleder på Teknologisk Institut. Forfatter til fem bøger om effektivitet. Uddannelsesmæssig baggrund: Copenhagen Business School, Danmarks Pædagogiske Universitet, proceskonsulent v/ RAMBØLL Attractor samt certificeret coach.

Se også
Andre har også set disse videoer

Sluk Emhætten, del 1

Få større arbejdsglæde, mentalt overskud og blive bedre til at træffe de vigtige beslutninger. Få indblik i hvad der sker i hjernen, når du tager beslutninger, og brugbare værktøjer til at ’slukke emhætten’, der snurrer i baggrunden, så du kan tage bedre beslutninger.

Sluk Emhætten, del 2

Få større arbejdsglæde, mentalt overskud og blive bedre til at træffe de vigtige beslutninger. Få indblik i hvad der sker i hjernen, når du tager beslutninger, og brugbare værktøjer til at ’slukke emhætten’, der snurrer i baggrunden, så du kan tage bedre beslutninger.

Kend din tidstype og få styr på planlægningen v/Trine Kolding - del 2

Var du typen, der skrev dansk stil natten før i skolen, eller afleverede du altid i god tid?

Optimisten - den virkelige vinder

Hvorfor vurderes pessimister som realistiske væsener, vi kan stole på, mens optimister kategoriseres som blåøjede og naive? Det giver ingen mening, da optimister er mere succesfulde og konsekvent opnår bedre resultater. Webinaret var 1 time.


Deltag i debatten

luk
close