10-12-2018 19:00:05

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Personlig udvikling Hukommelsesteknik - Bliv bedre til at huske på en time
Kunne du tænke dig: •At kunne huske navne, tal, pinkoder mv. ved hjælp af billeder •At lære husketeknikken - på rundtur i hjemmet •At få tips til, hvordan du hjælper dine tilhørere med at huske dine indlæg, når du præsenterer fagligt stof. Så er dette webinar noget for dig.

Husk i billeder
Det er utroligt, hvad vi kan huske, når vi sætter billeder på. Hvad med pi med 20 decimaler eller planeternes rækkefølge? Dem vil du have styr på 10 minutter inde i webinaret.

Brug billeder i din egen formidling
Du vil også kunne hjælpe dine tilhørere med at huske dit indlæg ved at bruge billeder, når du præsenterer. Det handler ikke om at vise nogle billeder på dine slides. Der er mange flere muligheder.

Kunsten at huske navne
Mange har på forhånd opgivet at huske navne. Det er alt for svært! Det bedste du kan gøre, når du møder nye folk, er at huske deres navn og derved vise, at du har lagt mærke til vekommende. På webinaret lærer du en sjov metode til at huske ikke bare folks fornavn - men også mellemnavn og efternavn. Du vil også opleve, hvordan metoden kan bruges til f.eks. at huske pinkoder og forskellige faktuelle oplysninger.

Husketeknikken - på rundtur i hjemmet
Denne teknik kan føres tilbage til de gamle grækere. Den er sjov og effektiv, når du skal huske, f.eks. hvad du skal købe ind, eller hvis du skal kunne noget vigtigt stof udenad.

Underviser:
Kirsten Andersen, Mnemosyne kurser og forlag. Firmanavnet, Mnemosyne betyder Erindringens gudinde. Kirsten underviser og holder foredrag og har medvirket som ekspert ved udvikling af e-læringskurser til staten i blandt andet hukommelsesteknik. Kirsten er medforfatter til en lang række bøger herunder "Visuel Mind Mapping, Præsentationer der fænger bind 1 og 2, Bedre mødekultur, Planlæg bedre og Løft dine forhandlinger

Se også
Andre har også set disse videoer

Planlæg bedre – få mere ud af hverdagen

Brug en time på at få inspiration til at få mere ud af hverdagen – privat og på jobbet.

Sådan forebygger du nervøsitet - og yder det bedste, når det gælder

Brug en time på at høre om, de værktøjer der findes til at forebygge nervøsitet og til at gøre sig mental klar til at yde, når det virkelig gælder.

Få tingene gjort! – kom hurtigere i gang og spar tid hver dag

Du ved udmærket, at det er på høje tid at gå i gang med opgaven. Faktisk har du udskudt den så længe, at den er begyndt at haste, og den dårlige samvittighed gnaver..


Deltag i debatten

luk
close