10-12-2018 18:53:59

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Personlig udvikling Optimisten - den virkelige vinder
Hvorfor vurderes pessimister som realistiske væsener, vi kan stole på, mens optimister kategoriseres som blåøjede og naive? Det giver ingen mening, da optimister er mere succesfulde og konsekvent opnår bedre resultater. Webinaret var 1 time.

Hvordan vil du helst være og opfattes? Det er ene og alene op til dig selv.

Hvad med Jobtimisme? Forestil jer produktiviteten, når hele virksomheder summer af optimisme.

Den gode nyhed: Optimisme kan læres - Få en kort og succesrig opskrift på, hvordan i bliver mere optimistiske.
Det er nemt. Hvis man vil!

Henrik Mathiasen - Danmarks erklærede optimist

Henrik Mathiasen er jf. ham selv "erklæret optimist" - og han sprang derfor også til uden tøven, da den oprindelige foredragsholder meldte sig syg på dagen (derfor den lidt anderledes intro i webinaret). Henrik har gennem årene inspireret en perlerække af danske og udenlandske virksomheder i optimismens mentale værktøjer. Under sine foredrag og gennem sine bøger dokumenterer han, hvordan personer opnår mere succes både personligt og professionelt gennem et bevidst valg om en optimistisk tilgang. Henrik argumenterer samtidigt for, hvorfor optimisme intet har med det berømte ”positiv politi” at gøre. Altså dem, der synes at alt bare er fantastisk. Dette er urealistisk. Alle mennesker oplever modgang i deres liv og det er her, hvor optimisterne adskiller sig fra pessimisterne. Hvor pessimisterne sætter sig ned og beklager den opståede modgang, så reagerer optimisterne helt anderledes. De anerkender modgangen, men siger herefter: ”Det var ikke så godt det der – men hvad kan jeg gøre ved det”?

Som alle andre har Henrik Mathiasen også oplevet modgang. Men det er ikke modgangen i sig selv, der definerer os – det er derimod måden, hvorpå vi håndterer den modgang, livet tildeler os. Henrik Mathiasen har taget den inspirerende rejse fra at være en usikker stammer til at være en yderst populær foredragsholder og underviser i det danske erhvervsliv. Dette er i sig selv en nærmest naturstridig bedrift. Specielt hvis man tænker på, at undersøgelser viser, at den mest udbredte frygt i verden, er at stille sig op og tale til en forsamling. Til sammenligning kommer døden ind på en pæn fjerdeplads! Vores tanker betyder i den grad noget.

Udgangspunktet for  Henrik har været en stålsat tro på, at man kan, hvad man vil. Ingen skulle sætte en begrænsning op og sige, ”at fordi du stammer, så kan du ikke holde foredrag og undervise”. Ved konstant at søge efter værktøjer, der kunne hjælpe og en iver efter konstant dygtiggørelse inden for sin metier, står Henrik i dag med et cv, der udover talrige opgaverne  hos erhvervslivet tæller besøg hos folkeskoler, handelsskoler, universiteter, hospitaler, idrætsforeninger og kommuner. Optimisme er for alle – og det er nemt at lære.

Henrik Mathiasens elsker begrebet ”Infotainment”. Det må og skal være underholdende at lære nyt, hvorfor humor og storytelling er en væsentlig del af hans foredrag. Henrik har sat en dyd i at gøre komplicerede emner simple. Er det for indviklet eller fylder teorien for meget, så kommer målsætningerne aldrig ud at leve. Så det er i øjenhøjde med publikum, der får leveret en køreklar opskrift på at blive optimister – og der er fuld smæk på inspirationen.

Se også
Andre har også set disse videoer

Sluk Emhætten, del 1

Få større arbejdsglæde, mentalt overskud og blive bedre til at træffe de vigtige beslutninger. Få indblik i hvad der sker i hjernen, når du tager beslutninger, og brugbare værktøjer til at ’slukke emhætten’, der snurrer i baggrunden, så du kan tage bedre beslutninger.

Sluk Emhætten, del 2

Få større arbejdsglæde, mentalt overskud og blive bedre til at træffe de vigtige beslutninger. Få indblik i hvad der sker i hjernen, når du tager beslutninger, og brugbare værktøjer til at ’slukke emhætten’, der snurrer i baggrunden, så du kan tage bedre beslutninger.

Kend din tidstype og få styr på planlægningen v/Trine Kolding - del 2

Var du typen, der skrev dansk stil natten før i skolen, eller afleverede du altid i god tid?

Har du travlt med det rigtige? Ved Trine Kolding

Vi har igen fået fat i Trine Kolding, som er en af IDAs mere yndede oplægsholdere i IDA. Oplev Trine Kolding via webinar fra IDA’s nye studie på Kalvebod Brygge

Sådan forebygger du nervøsitet - og yder det bedste, når det gælder

Brug en time på at høre om, de værktøjer der findes til at forebygge nervøsitet og til at gøre sig mental klar til at yde, når det virkelig gælder.


Deltag i debatten

luk
close