19-07-2018 11:26:22

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Personlig udvikling Søvnkuren
– til dig, der er træt af at sove dårligt. Deltag hurtigt, nemt og bekvemt på dette on demand kursus.

Hvorfor kan vi ikke falde i søvn - eller vågner klokken 3 om natten, når vi i virkeligheden helst skulle sove trygt og godt flere timer længere?

Du får:
· Overblik over, hvorfor søvn er den vigtigste del af det at have det godt.
· Helt konkrete og jordnære tips og tricks til at forbedre din nattesøvn - allerede fra i aften.
· Mulighed for at downloade præsentation, liste over relevant forskning og litteratur, skemaer og materiale, som du kan tage i brug straks.

Oplægsholder
Lis Lyngbjerg er specialist i ledelse og trivsel/stress gennem 14 år. Hun er uddannet inden for kommunikation og ledelse, er proceskonsulent fra Haslebo & Partnere og har læst Global People Management: Leadership and Human Resource Management på CBS. Hun er forfatter til de første bøger i Skandinavien om ledelse og stress. I maj 2015 udgiver hun sin sjette bog på Dansk Psykologisk Forlag.

 

Se også
Andre har også set disse videoer

HELT ÆRLIGT! (par timer om ærlighed, nysgerrighed og åbenhed)

“Skat, der er noget jeg gerne vil tale med dig om …” Hør parterapeut og foredragsholder Tomas Friis snakke om det at lyve og ærlighed.

Frygtløs ledelse - Håndtér din frygt, og styrk din autencitet v/Morten Henriksen og Thomas Lundby

Webinaret blev optaget på konferencen "Ledelse der styrker", afholdt i Ingeniørforeningen d. 6. Oktober 2016. Her mødtes ca. 400 højtuddannede ledere med teknisk og naturvidenskabelig baggrund, for at blive inspireret til at blive bedre ledere i Industri 4.0.

Strategisk happiness

The Scientific happiness fact of the week: You are 3x more creative when you are happy

Sluk Emhætten, del 1

Få større arbejdsglæde, mentalt overskud og blive bedre til at træffe de vigtige beslutninger. Få indblik i hvad der sker i hjernen, når du tager beslutninger, og brugbare værktøjer til at ’slukke emhætten’, der snurrer i baggrunden, så du kan tage bedre beslutninger.

Har du travlt med det rigtige? Ved Trine Kolding

Vi har igen fået fat i Trine Kolding, som er en af IDAs mere yndede oplægsholdere i IDA. Oplev Trine Kolding via webinar fra IDA’s nye studie på Kalvebod Brygge


Deltag i debatten

luk
close