20-07-2018 03:04:43

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Personlig udvikling Spar mange penge ved at forstå mekanikken bag realkreditlån og låneomlægning
Webinaret varer ca. 1 time, og giver dig et indblik i realkreditverdenen hvor der vindes men også tabes penge på låneomlægninger.
  • Bør jeg skifte realkreditinstitut og kan jeg forhandle prisen ned?
  • Hvilke nøgletal er vigtige når du skal vurdere dit realkreditlån?
  • Hvad er en låneomlægning/konvertering af realkreditlån, og hvordan er processen og beregningerne?
  • Hvordan kan du selv bruge de såkaldte periodeomkostninger, når du skal vælge realkreditlån?
  • Hvilke omkostninger findes i forbindelse med låneomlægning/konvertering?
  • Hvordan analyserer du dig frem til om en låneomlægning giver dig en gevinst?
  • Er det en god idé at sprede din lånerisiko?
  • Hvilken betydning har det, hvis jeg ønsker at låne mere eller delvist vil indfri mit realkreditlån?
  • Spørgsmål om realkreditlån og låneomlægning

Niveauet for formidlingen vil være grundlæggende, med simple eksempler.

Oplægsholder:
Lars Baadsgaard projektleder hos magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge: Lars er uddannet HD i finansiering, merkonom. Han har en lang karriere i revisions- og banksektoren bag sig og har desuden været selvstændig rådgiver og underviser i privatøkonomi og investering. Lars er testansvarlig for test af finansielle produkter i forbrugermagasinet Forbrugerrådet Tænk Penge.

Citat fra Lars Baadsgaard: ”Jeg tror godt jeg kan love, at du efter dette foredrag vil være klogere på realkreditbelåning end din nabo”.

Forbrugerrådet Tænk er en medlemsorganisation for forbrugere. Vores nye slogan er ”Vi tænker, før du handler” og det betyder for dig som forbruger, at vi i Forbrugerrådet Tænk stiller skarpt på det, som vi er bedst til: at tænke alle de tanker, der kan hjælpe forbrugerne med at træffe et velovervejet valg, når de handler. Vi udgiver to forbrugermagasiner: Forbrugerrådet Tænk og Forbrugerrådet Tænk Penge og dækker således en meget stor del af alle de fysiske produkter og finansielle produkter, som du møder i dagligdagen.

Vores ambition er, at mange flere danskere skal få øjnene op for, at det lønner sig at melde sig ind i Forbrugerrådet Tænk. På denne måde opnår vi og du flere muskler og engagement til i endnu højere grad at påvirke myndigheder og virksomheder og bekæmpe identitetstyveri, farlig kemi i hverdagen, fusk i deklarationer og meget andet af det, der har indflydelse på vores trivsel og hverdag. Et at Forbrugerrådet Tænk Penges helt store mål er, via undersøgelser, guides og test at skabe gennemskuelighed i finanssektoren og hjælpe dig til at træffe det for den enkelte bedste finansielle valg.

Se også
Andre har også set disse videoer

Danmarks sjoveste oplæg om ledelse v. Nils Villemoes

I Danmark har vi et skab til ledelse, et lederskab. Så ved vi, hvor vi skal henvende os, hvis et eller andet ikke er, som det skal være. Skabet har tre hylder med hver sin overskrift. Ledelse drejer sig om at lægge en strategi, udvikle en dertil svarende organisation, men først og sidst er ledelse et spørgsmål om at skabe rammer for det, vi kalder samarbejde.” (Nils Villemoes)

Argumentation - du skal overbevise, ikke overtale

Argumentation handler om at overbevise - i modsætning til at overtale. Lær hvordan du overbeviser kolleger, ledelsen eller..... og får dem til at følge dig.

Økonomisk Rådgivning for unge/bestående boligejere

Kunne det ikke være fantastisk, hvis der bare var styr på penge og budget? Hvis du helt ind i maven var sikker på, at din økonomi var sund? Og at du havde råd til ferier, oplevelser og drømme?

Søvnkuren

– til dig, der er træt af at sove dårligt. Deltag hurtigt, nemt og bekvemt på dette on demand kursus.

Lær at byde problemerne velkommen del 2

- som leder kan du nemlig være sikker på, at problemerne nok skal komme til dig.


Deltag i debatten

luk
close