09-12-2018 20:52:46

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Personlig udvikling Spis dig stærk – med den antiinflammatoriske livsstil
Om du er sofakartoffel eller sundhedsapostel, så glæd dig til foredraget. Du får med garanti et skud motivation og ny viden med hjem!

Det er ikke naturbestemt at være:

  • Træt når du vågner
  • Øm i leddene efter motion og arbejde
  • Udbrændt længe før sengetid & ramt af livvstilssygdomme

Men hvis dine kostvaner og den øvrige livsstil bringer kropskemien i ubalance og forsømmer at skabe fundamentet for hele dens trivsel, så er det akkurat, hvad der sker.

Rigtig mange af os er trods velstand og talrige muligheder for at stræbe mod det optimale, tykke og/eller ude af form, energiforladte, sygdomsramte og stressede - eller på vejen til at blive det. Det gør vores foredrag op med. Så glæd dig til at deltage i en fyrig dialog, hvor Martin Kreutzer, forfatter til bestselleren ”Antiinflammatorisk kost”, på underholdende vis formidler konkrete redskaber til at rykke dig i en retning, der understøtter din daglige ydeevne, fysisk, som mentalt – og uanset om det gælder din træning, jobbet eller familielivet! 

Oplægsholder:

Martin Kreutzer, der er landskendt fra TV, radio samt diverse aviser og magasiner, hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præ-stationsfremmende ernæring til helt almindelige danskere, som du og jeg. Både i rollen som foredrags-holder og som personlig ernæringsvejleder kobler han som gammel 'rotte' i gamet sin store viden fra den naturvidenskabelige forskningsverden med sine erfaringer fra den succesfulde vejledning af hundredevis af klienter.

DOWNLOAD Præsentationer: 
Klik på FILES nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

Se også
Andre har også set disse videoer

Få tingene gjort! – kom hurtigere i gang og spar tid hver dag

Du ved udmærket, at det er på høje tid at gå i gang med opgaven. Faktisk har du udskudt den så længe, at den er begyndt at haste, og den dårlige samvittighed gnaver..

Hukommelsesteknik - Bliv bedre til at huske på en time

Kunne du tænke dig: •At kunne huske navne, tal, pinkoder mv. ved hjælp af billeder •At lære husketeknikken - på rundtur i hjemmet •At få tips til, hvordan du hjælper dine tilhørere med at huske dine indlæg, når du præsenterer fagligt stof. Så er dette webinar noget for dig.

Kend din tidstype og få styr på planlægningen v/Trine Kolding - del 1

Var du typen, der skrev dansk stil natten før i skolen, eller afleverede du altid i god tid?


Deltag i debatten

luk
close