10-12-2018 18:55:31

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Personlig udvikling Verdens bedste PowerPoint-præsentationer
Bliv klogere på hvordan du bedst bruger dine PowerPoint præsentationer, når du skal præsentere på en effektiv måde.

PowerPoint er formentlig noget nær det værste, du kan gøre ved din præsentation. Ikke fordi PowerPoint i sig selv er et problem, men fordi vi bruger det forkert.

Hver eneste dag står tusindevis af medarbejdere faktisk og præsenterer på en ineffektiv måde i danske virksomheder. Heldigvis kræver det ikke meget af os at arbejde klogere med vores præsentationer.

Underviser
Cand.mag. i retorik Kenn Ladegaard Hansen, der har skrevet bogen TÆND om PowerPoint og præsentationsteknik i verdensklasse, rådgiver og underviser til daglig Danmarks største virksomheder i effektive præsentationer.

Se også
Andre har også set disse videoer

Optimisten - den virkelige vinder

Hvorfor vurderes pessimister som realistiske væsener, vi kan stole på, mens optimister kategoriseres som blåøjede og naive? Det giver ingen mening, da optimister er mere succesfulde og konsekvent opnår bedre resultater. Webinaret var 1 time.

Argumentation - du skal overbevise, ikke overtale

Argumentation handler om at overbevise - i modsætning til at overtale. Lær hvordan du overbeviser kolleger, ledelsen eller..... og får dem til at følge dig.

Kend din tidstype og få styr på planlægningen v/Trine Kolding - del 2

Var du typen, der skrev dansk stil natten før i skolen, eller afleverede du altid i god tid?

Planlæg bedre – få mere ud af hverdagen

Brug en time på at få inspiration til at få mere ud af hverdagen – privat og på jobbet.

Har du travlt med det rigtige? Ved Trine Kolding

Vi har igen fået fat i Trine Kolding, som er en af IDAs mere yndede oplægsholdere i IDA. Oplev Trine Kolding via webinar fra IDA’s nye studie på Kalvebod Brygge


Deltag i debatten

luk
close