19-01-2018 08:34:16

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Projektledelse Hvordan sikres et performende projektteam
Hør om hvordan man i praksis kan forventningsafstemme formål og gensidige forventninger i projektgrupper. På webinaret vil der blive delt eksempler og praktiske redskaber til at forventningsafstemme. Praktiske redskaber er ligeledes vedhæftet som fil på webinaret.

Mange af virksomheders centrale initiativer som udvikling af organisationens indtjeningsevne, forbedring af konkurrenceevne og implementering af strategi sker via initiativer som projekter.

Fælles for disse initiativer er, at de drives i projektgrupper med et givet formål eller opgave, men uden den traditionelle rolle-ansvarsdeling, ledelsesret eller implicitte forventningsafstemning, der er i linjen. Den gensidige forståelse og forventningsafstemning er central for at lykkedes med opgaven og sikre et godt samarbejde på tværs. Mange oplever i praksis udfordringer med, hvordan de skal gribe forventningsafstemningen an for at sikre den fælles forståelse af opgaven og løbende i forhold til roller og ansvar.

Oplægsholder: Louise Ellekilde Fogstrup, Quorum Consulting

Se også
Andre har også set disse videoer

If Agile has no projects - then what is the future of project management?

Sam Bunting, partner, PA Consulting Group, one of the world’s leaders in Agile Transformation.

Business casen, elsket og hadet

Som projektleder og forretningskonsulent møder man rigtigt tit "Business casen", enten skal den udarbejdes elller medvirke til at sætte rammerne for et projekt. Samtidig er fokus i medierne på gevinstrealiseringen, hvilket de færreste er særlige gode til eller har nok interesse i, når det kommer til stykket.

Kollektiv ledelse version 2.0 - om ledelse i fremtiden organisationer

Finn Wiedemann, cand. mag. i dansk, kulturstudier med en ph.d. i kulturanalyse

Digitalisering af Automation

Vi står over for Industri 4.0, hvor digitaliseringen giver nye muligheder for dem, der ser mulighederne for at udvikle nye produkter til nye markeder. Få inspiration til dig og din virksomhed.

The missing link in product development

On-demand Webinar (recorded 16/6-2015): What is preventing the Danish industry from making big profit out of our innovative skills? A survey has revealed the weak link and show that we unfortunately are behind compared to our competitors.


Deltag i debatten

luk
close