21-04-2018 05:48:49

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Projektledelse Hvordan sikres et performende projektteam
Hør om hvordan man i praksis kan forventningsafstemme formål og gensidige forventninger i projektgrupper. På webinaret vil der blive delt eksempler og praktiske redskaber til at forventningsafstemme. Praktiske redskaber er ligeledes vedhæftet som fil på webinaret.

Mange af virksomheders centrale initiativer som udvikling af organisationens indtjeningsevne, forbedring af konkurrenceevne og implementering af strategi sker via initiativer som projekter.

Fælles for disse initiativer er, at de drives i projektgrupper med et givet formål eller opgave, men uden den traditionelle rolle-ansvarsdeling, ledelsesret eller implicitte forventningsafstemning, der er i linjen. Den gensidige forståelse og forventningsafstemning er central for at lykkedes med opgaven og sikre et godt samarbejde på tværs. Mange oplever i praksis udfordringer med, hvordan de skal gribe forventningsafstemningen an for at sikre den fælles forståelse af opgaven og løbende i forhold til roller og ansvar.

Oplægsholder: Louise Ellekilde Fogstrup, Quorum Consulting

Se også
Andre har også set disse videoer

If Agile has no projects - then what is the future of project management?

Sam Bunting, partner, PA Consulting Group, one of the world’s leaders in Agile Transformation.

Cross Cultural Training – Fast Track to Denmark and the Danes

Just moved to Denmark? Not quite familiar with Danish work style yet? Or the Danish mentality in general? How about dos and taboos?

Sådan bliver du en succes med strategiarbejdet

Mange strategier bliver aldrig implementeret ordenligt i organisationen. Spild af tid, penge og muligheder. Mange projekter har ikke forbindelse med virksomhedens strategi. Spild af tid og ressourcer. (Dette on demand webinar er optaget den 1-10-2015)

MOTIVATION v/F-16 pilot, Søren Sørensen

Søren Sørensens foredrag tager afsæt i hans erfaringer og oplevelser som F-16-pilot, som han formår at sætte i perspektiv og gøre nærværende i forhold til de udfordringer, langt de fleste medarbejderne og ledere står overfor i en travl arbejdsdag.

En kulturtransformation

Torben Laustsen, Direktør Nordea fortæller om en større igangværende kulturtransformation i Nordea.


Deltag i debatten

luk
close