17-11-2017 20:12:11

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Projektledelse Hvordan sikres et performende projektteam
Hør om hvordan man i praksis kan forventningsafstemme formål og gensidige forventninger i projektgrupper. På webinaret vil der blive delt eksempler og praktiske redskaber til at forventningsafstemme. Praktiske redskaber er ligeledes vedhæftet som fil på webinaret.

Mange af virksomheders centrale initiativer som udvikling af organisationens indtjeningsevne, forbedring af konkurrenceevne og implementering af strategi sker via initiativer som projekter.

Fælles for disse initiativer er, at de drives i projektgrupper med et givet formål eller opgave, men uden den traditionelle rolle-ansvarsdeling, ledelsesret eller implicitte forventningsafstemning, der er i linjen. Den gensidige forståelse og forventningsafstemning er central for at lykkedes med opgaven og sikre et godt samarbejde på tværs. Mange oplever i praksis udfordringer med, hvordan de skal gribe forventningsafstemningen an for at sikre den fælles forståelse af opgaven og løbende i forhold til roller og ansvar.

Oplægsholder: Louise Ellekilde Fogstrup, Quorum Consulting

Se også
Andre har også set disse videoer

Spis dig stærk – med den antiinflammatoriske livsstil

Om du er sofakartoffel eller sundhedsapostel, så glæd dig til foredraget. Du får med garanti et skud motivation og ny viden med hjem!

Start din egen konsulentvirksomhed

Overvejer du at starte som selvstændig konsulent?

Revolution i fremstillingen af bæredygtig biobrændstof på vej?

Nationale og internationale medier bugnede for nyligt med overskrifter om en ny banebrydende opdagelse, med potentialet til at revolutionere fremstillingen af biobrændstof og knække kurven for CO2-udledning fra transportsektoren.

Få tingene gjort! – kom hurtigere i gang og spar tid hver dag

Du ved udmærket, at det er på høje tid at gå i gang med opgaven. Faktisk har du udskudt den så længe, at den er begyndt at haste, og den dårlige samvittighed gnaver..

Bjarne Stroustrup og Poul-Henning Kamp på en gang, C++ med mere

Bjarne Stroustrup taler om “What C++ is and what it will become”.


Deltag i debatten

luk
close