18-12-2017 19:40:17

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Startup

Startup

Her kan du se on-demand webinarer målrettet dig, der er selvstændig eller iværksætter.

De fleste on-demand webinarer er gratis at se for alle, så snart du har oprettet en brugerprofil på IDA Universe. Alle medlemmer af IDA har en brugerprofil.

Find den rigtige virksomhedsform og få styr på din ejeraftale

VIDEO Skal din virksomhed være et IVS eller en anden selskabsform? Eller har du allerede et IVS og overvejer du at lave det om? Er I flere ejere, eller står du og skal have en medejer?

Se Video
Start din egen konsulentvirksomhed

VIDEO Overvejer du at starte som selvstændig konsulent?

Se Video
Få kapital til dit startup

VIDEO Få kapital til dit startup Hvad enten du har en helt nystartet virksomhed, et nyt produkt eller en virksomhed med et vækstpotentiale, som kræver større midler at få udviklet, så er der flere veje til finansiering end omkring den lokale bank. For eksempel business angels, venture fonde, accelerator programmer, lån via Vækstfonden, eller forskellige offentlige støtteordninger. Og ikke at forglemme: dig selv og dit netværk.

Se Video
Hvordan sikrer du dig som selvstændig rådgivende ingeniør?

VIDEO Er du selvstændig, og yder rådgivning inden for bygge-anlægsområdet? Så er dette webinar noget for dig.

Se Video
Hvordan beskytter du din innovation?

VIDEO Webinaret er tænkt som en introduktion til de forskellige rettighedstyper, så alle kan være med uanset forhåndskendskab.

Se Video
Lesson Learned - How to Build a Tech Startup?

VIDEO In this talk Camilla will take you through the lessons learned when starting up a business. Camilla has also initiated Women in Tech, which she will also touch upon in her talk.

Se Video
Driving IT: Startup - How to build a brand as an IT startup

VIDEO The biggest challenge for many tech startups isn't tech. It is getting the name out there, and getting that converted into users and customers. Tine Thygesen shares her experiences from building four startups with success in this field.

Se Video
Driving IT: Startup - Living together for years during a start-up

VIDEO BetaDwarf was started by living and sleeping illegally at a Danish University. After being discovered and thrown out we googled the cheapest place in Denmark - it's a story about a 3 year struggle becoming a success.

Se Video
Cloudworking – find din arbejdskraft i skyen

VIDEO Er du iværksætter med lidt for meget i ordrebogen, men samtidig er du usikker på at fastansætte en medarbejder til at hjælpe dig? Har I opgaver i jeres virksomhed, der skal løses, men svært ved at finde nogen med de rette kompetencer? Eller savner du tværtimod opgaver og nye kunder? Så kan online outsourcing eller cloudworking være løsningen for dig og din virksomhed.

Se Video
Airtame – sådan crowdfunder man 7 millioner

VIDEO For mange opstartsvirksomheder er det ikke de gode idéer, der mangler, men kapital til at udvikle og iværksætte dem. Den lille virksomhed Airtame havde udviklet en trådløs HDMI-løsning og valgte crowdfunding som en måde at finansiere opstart og produktion. Det viste sig at være et godt valg: Airtame havde beregnet, at de skulle bruge 160.000 dollars for at sætte en produktion i gang, men endte efter 60 dage på svimlende 1.268.148 dollars, næsten 7 millioner kr

Se Video
luk
close