17-07-2018 17:28:46

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Startup Cloudworking – find din arbejdskraft i skyen
Er du iværksætter med lidt for meget i ordrebogen, men samtidig er du usikker på at fastansætte en medarbejder til at hjælpe dig? Har I opgaver i jeres virksomhed, der skal løses, men svært ved at finde nogen med de rette kompetencer? Eller savner du tværtimod opgaver og nye kunder? Så kan online outsourcing eller cloudworking være løsningen for dig og din virksomhed.

Stadig flere virksomheder, også i Danmark, lægger deres opgaver ud i skyen og søger efter freelancere via online-portaler. Freelancerne kan sidde hvor som helst i verden og har ofte en langt lavere timeløn, end hvad vi er vant til herhjemme. På den må kan opgaverne løses hurtigt på tværs af kontinenter, og som virksomhed undgår man langvarige og dyre kontrakter.

På dette webinar kan du blive klogere på, hvad du kan bruge cloudworking til, hvordan du kommer godt i gang, og du kan møde en iværksætter/virksomhedsejer, der har haft succes med at få løst flere opgaver gennem cloudworking.

Oplægsholder
Steffen Hedebrandt, tidligere iværksætter og i dag nordisk direktør for online-platformen Elance-Odesk. 

 

Se også
Andre har også set disse videoer

Få kapital til dit startup

Få kapital til dit startup Hvad enten du har en helt nystartet virksomhed, et nyt produkt eller en virksomhed med et vækstpotentiale, som kræver større midler at få udviklet, så er der flere veje til finansiering end omkring den lokale bank. For eksempel business angels, venture fonde, accelerator programmer, lån via Vækstfonden, eller forskellige offentlige støtteordninger. Og ikke at forglemme: dig selv og dit netværk.

Lesson Learned - How to Build a Tech Startup?

In this talk Camilla will take you through the lessons learned when starting up a business. Camilla has also initiated Women in Tech, which she will also touch upon in her talk.

Find den rigtige virksomhedsform og få styr på din ejeraftale

Skal din virksomhed være et IVS eller en anden selskabsform? Eller har du allerede et IVS og overvejer du at lave det om? Er I flere ejere, eller står du og skal have en medejer?

Hvordan sikrer du dig som selvstændig rådgivende ingeniør?

Er du selvstændig, og yder rådgivning inden for bygge-anlægsområdet? Så er dette webinar noget for dig.

Hvordan beskytter du din innovation?

Webinaret er tænkt som en introduktion til de forskellige rettighedstyper, så alle kan være med uanset forhåndskendskab.


Deltag i debatten

luk
close