10-12-2018 19:18:42

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Startup Få kapital til dit startup
Få kapital til dit startup Hvad enten du har en helt nystartet virksomhed, et nyt produkt eller en virksomhed med et vækstpotentiale, som kræver større midler at få udviklet, så er der flere veje til finansiering end omkring den lokale bank. For eksempel business angels, venture fonde, accelerator programmer, lån via Vækstfonden, eller forskellige offentlige støtteordninger. Og ikke at forglemme: dig selv og dit netværk.

På dette webinar får du en inspirerende guide til vejen gennem kapitaljunglen. Oplægsholder er serieiværksætter og investor, Nicolaj Højer Nielsen, og han har samlet en række af sine bedste råd til, hvordan du skaffer kapital til din virksomhed.

Om Nicolaj Højer Nielsen Nicolaj Højer Nielsen har siden 1999 været med til at starte 8 virksomheder, og er blandt andet en del af teamet bag firmaerne Codesealer, Penneo, MotilityCount og Sepior, samt seed investor i Recon Instruments. Han dedikerer en signifikant del af sit liv til at hjælpe andre startups og iværksættere. Dette har han blandt andet gjort i kraft af sin ansættelse som ekstern lektor på Copenhagen Business School, hvor han underviser i iværksætteri, men også gennem probono coaching og mentoring af andre iværksættere.

Nicolajs uddannelsesmæssige baggrund er en MBA fra INSEAD i Frankrig og Singapore og en MSc i Marketing fra Copenhagen Business School. Se evt.: https://www.linkedin.com/in/nicolajnielsen.

Se også
Andre har også set disse videoer

Hvordan beskytter du din innovation?

Webinaret er tænkt som en introduktion til de forskellige rettighedstyper, så alle kan være med uanset forhåndskendskab.

Find den rigtige virksomhedsform og få styr på din ejeraftale

Skal din virksomhed være et IVS eller en anden selskabsform? Eller har du allerede et IVS og overvejer du at lave det om? Er I flere ejere, eller står du og skal have en medejer?

Lesson Learned - How to Build a Tech Startup?

In this talk Camilla will take you through the lessons learned when starting up a business. Camilla has also initiated Women in Tech, which she will also touch upon in her talk.

Hvordan sikrer du dig som selvstændig rådgivende ingeniør?

Er du selvstændig, og yder rådgivning inden for bygge-anlægsområdet? Så er dette webinar noget for dig.

Start din egen konsulentvirksomhed

Overvejer du at starte som selvstændig konsulent?


Deltag i debatten

luk
close