20-10-2018 02:32:19

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Startup Hvordan beskytter du din innovation?
Webinaret er tænkt som en introduktion til de forskellige rettighedstyper, så alle kan være med uanset forhåndskendskab.

Mange bliver først opmærksomme på mulighederne for at beskytte deres innovation, når det er for sent. I løbet af 1½ time kan du få et overblik over, hvordan varemærker, patenter og designbeskyttelse kan bruges til at sikre din virksomheds mest værdifulde aktiver.

Varemærkerådgiver Sidsel Bregnhøi Hyldig og patentrådgiver Vibeke Warberg Rohde fra IP-firmaet Awapatent vil fortælle om de mest basale rettighedstyper.

Du vil blandt andet kunne høre:
• Hvilke rettighedstyper, der er relevante for hvilke dele af en innovation
• Om du overhovedet er beskyttet, hvis du ikke registrerer dine rettigheder
• Hvad omkostningerne er for de forskellige rettighedstyper
• Hvad forskellen er på et svagt og et stærkt varemærke. Og hvorfor et domænenavn ikke er nok.
• Hvornår patentering skal finde sted, og vigtigheden af at søge beskyttelse tidligt.

Se også
Andre har også set disse videoer

Find den rigtige virksomhedsform og få styr på din ejeraftale

Skal din virksomhed være et IVS eller en anden selskabsform? Eller har du allerede et IVS og overvejer du at lave det om? Er I flere ejere, eller står du og skal have en medejer?

Få kapital til dit startup

Få kapital til dit startup Hvad enten du har en helt nystartet virksomhed, et nyt produkt eller en virksomhed med et vækstpotentiale, som kræver større midler at få udviklet, så er der flere veje til finansiering end omkring den lokale bank. For eksempel business angels, venture fonde, accelerator programmer, lån via Vækstfonden, eller forskellige offentlige støtteordninger. Og ikke at forglemme: dig selv og dit netværk.

Hvordan sikrer du dig som selvstændig rådgivende ingeniør?

Er du selvstændig, og yder rådgivning inden for bygge-anlægsområdet? Så er dette webinar noget for dig.

Lesson Learned - How to Build a Tech Startup?

In this talk Camilla will take you through the lessons learned when starting up a business. Camilla has also initiated Women in Tech, which she will also touch upon in her talk.

Start din egen konsulentvirksomhed

Overvejer du at starte som selvstændig konsulent?


Deltag i debatten

luk
close