10-12-2018 21:03:34

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Sundhedsteknologi Kan tarmbakterier revolutionere medicinsk behandling
Moderne teknologi har gjort det muligt at studere dine milliarder af tarmbakterier. Tarmbakterierne er blevet forbundet med alt fra fedme, diabetes, hjertekarsygdomme, tyktarmskræft til Parkinson og psykiske lidelser.

Moderne teknologi har gjort det muligt at studere dine milliarder af tarmbakterier, som er usynlige, men alligevel samlet set vejer 1.5 kg.

Tarmbakterierne er blevet forbundet med alt fra fedme, diabetes, hjertekarsygdomme, tyktarmskræft til Parkinson og psykiske lidelser.

Disse opsigtsvækkende opdagelser har givet forskerne håb om, at viden om dine tarmbakterier en dag vil kunne forbedre dit helbred og måske sågar redde dit liv. Men hvor er vi i dag og vil tarmbakterier revolutionere medicinsk behandling?

Henrik Munch Roager
Henrik Munch Roager er en talentfuld forsker fra Københavns Universitet, som i en ung alder har leveret markante forskningsresultater på et højt international niveau inden for tarmbakterier. Henrik dimitterede i 2012 fra DTU, hvor han siden også tog sin ph.d. I dag arbejder han med at forstå sammenspillet mellem tarmbakterier, kost og sundhed i spædbørn, såvel som i voksne.

Se også
Andre har også set disse videoer

Spis dig stærk – med den antiinflammatoriske livsstil

Om du er sofakartoffel eller sundhedsapostel, så glæd dig til foredraget. Du får med garanti et skud motivation og ny viden med hjem!

Start din egen konsulentvirksomhed

Overvejer du at starte som selvstændig konsulent?

Få tingene gjort! – kom hurtigere i gang og spar tid hver dag

Du ved udmærket, at det er på høje tid at gå i gang med opgaven. Faktisk har du udskudt den så længe, at den er begyndt at haste, og den dårlige samvittighed gnaver..

Eksamenspower - spis dig til en bedre eksamen med Martin Kreutzer

Eksamensperioden er en tid hvor stressniveauet stiger til urimelige højder, og hvor du presses til det yderste. Din kost en afgørende faktor, og med den rette strategi for hvad du indtager, kan du optimere din mentale ydeevne.

Søvnkuren – til dig, der er træt af at sove dårligt

Hvorfor kan vi ikke falde i søvn - eller vågner vi klokken 3 om natten, når vi i virkeligheden helst skulle sove trygt og godt flere timer længere?


Deltag i debatten

luk
close