10-12-2018 23:18:36

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Trafik og infrastruktur

Trafik og infrastruktur

Her kan du se on-demand webinarer om trafik og infrastruktur

De fleste on-demand webinarer er gratis at se for alle. Enkelte kan kræve, at du logger ind.

Dronerne kommer - og de har data med!

VIDEO ’Dronerne kommer’ har det lydt i mange år. Nu er de her – de er avancerede, de er billige og der er over 1400 danskere med dronebevis, som lovligt må flyve droner i byer. But you ain't seen nothing yet! Oplægsholder: Hans Hansen, cand.merc.dat, direktør, Dansk Drone Kompagni ApS

Se Video
Droner til inspektion af vanskeligt tilgængelige installationer - Rasmus Møller

VIDEO Droneflyvninger er godt på vej til at erstatte traditionelle og kostbare helikopterinspektioner af fx højspændingsledninger, vindmøller og gasledninger. En droneflyvning er langt billigere og kan indsamle tusinder af billeder, så elselskabet kan holde øje med ledningernes tilstand.

Se Video
Droner til opmåling af landområder

VIDEO Droner er en meget bæredygtig opmålingsteknologi, da de gør det nemt at fotografere store arealer og få adgang til de fotografiske data. Søren Nørmølle fra LE34 fortæller om mulighederne.

Se Video
Lovgivning om droner samt uddannelsesmuligheder - Andreas Krickhahn Larsen

VIDEO I 2016 blev reglerne for droneflyvning ændret og lempet, således at det nu er væsentlig lettere at få tilladelse til at flyve med droner professionelt. På blot 4 dage kan man blive uddannet dronepilot og opnå et Dronebevis til at måtte flyve med droner indenfor – eller i nærheden af – bestemte geografiske områder, herunder bymæssig bebyggelse. En drone er nem at flyve, men da det er et flyvende objekt med en betydelig vægt – ikke mindst for de professionelle udgaver - kan de gøre stor skade på mennesker, dyr og genstande, hvis de ikke håndteres under fuld professionel kontrol.

Se Video
Brug af droner i indendørs industrielle miljøer, er det muligt? - Jacob Theilgaard Madsen

VIDEO Nogle vil sige, at bruge droner indendørs til automatiserede inspektioner og logistik opgaver, er umuligt. Hvordan kan droner styres og fungere i et miljø uden GPS signaler, hvor pladsen er begrænset og elektronisk støj kan genere radiokommunikation?

Se Video
Smart Mobilitet i Ringbyen - Emma Liisberg, Gate 21

VIDEO Få indgående viden om smart mobilitet i dette spændende webinar. Lad dig inspirere og få viden du kan bruge, når du skal træffe beslutninger om nye tiltag eller overbevise medarbejdere om en ny retning. Dette webinar er optaget d. 3-11-2015

Se Video
The development of the helicopter, historic lecture by Sergei Sikorsky / Helikopterens udvikling, historisk foredrag ved Sergei Sikorsky

VIDEO Historic lecture on the development of the helicopter by Sergei Sikorsky, son of Sikorsky’s founder, Igor Sikorsky.

Se Video
Designet af byen har betydning for vores adfærd

VIDEO Den måde byen er designet på, har en stor betydning for, hvordan vi opfører os i byen. Hør spændende foredrag af Malene Freudendal-Pedersen, PhD, RUC.

Se Video
Mød den sidste rumfærgekaptajn og hør om fremtiden indenfor bemandet rumfart

VIDEO Spændende foredrag med Chris Ferguson, tidligere astronaut og rumfærgekaptajn. Ferguson har adskillige missioner bag sig og var kaptajn på den sidste flyvning med rumfærgen Atlantis i 2011.

Se Video
Bjarke Ingels Group (BIG) - Social Infrastructure

VIDEO The infrastructure of the industry of the past seems to be inevitably appropriated as the framework for the social and cultural life of the present. How could we conceive our public infrastructures with intended social side-effects?

Se Video
UAS Denmark

VIDEO UAS Denmark afholdt for tredje gang årsmøde for dronebranchen i Danmark. Arrangementet blev optaget den 23. februar 2016.

Se Video
luk
close