23-07-2017 08:41:38

IDA tilbyder en række forskellige udviklingsforløb, hvor du i et fortroligt rum har mulighed for at få nye øjne på dine udfordringer.

IDA Coaching

Få engageret professionel og neutral sparring, der understøtter dine ønsker for fremtiden, dine ekspertiser og handlemuligheder.
17. aug. 2016 Af: IDA Learning

Praktiske informationer

3 sessioner af 1½ times varighed:

Medlem af IDA: 4.500 kr
Ikke-medlemmer inkl. moms: 7.500 kr

Kontakt os for at høre mere om IDAs coaching-tilbud på mst@ida.dk.

IDAs coachingforløb er et individuelt forløb, hvor du tilbydes engageret, professionel og neutral sparring, der understøtter og bringer dig videre i forhold til dine ønsker for fremtiden, dine ekspertiser og handlemuligheder i arbejdslivet.

Forløbet gennemføres af IDAs erfarne karrierekonsulenter, som ud over deres stærke sparringskompetencer har et enestående kendskab til medlemmernes karriereveje.

Coaching forløbet består tre sessioner af halvanden times varighed.

Mød herunder to af IDAs fem coaches og få et indtryk af deres coachingtilgang:

Mød karriererådgiver Kenneth Carstensen
Mød karriererådgiver Kenneth Carstensen

Bryd dine dårlige vaner og find dit potentiale. Få hjælp og sparring til at finde nye handlemuligheder og udvikle dig selv og din karriere. Mød IDAs coach Kenneth Carstensen og hør ham fortælle om ...

Læs mere
Mød karriererådgiver Lise Dan
Mød karriererådgiver Lise Dan

Glæder du dig til at møde på arbejde hver morgen? Eller har du brug for vejledning til at genfinde arbejdsglæden og skabe harmoni mellem job og fritid? Mød IDAs coach Lise Dan her, hvor hun fortæl ...

Læs mere
luk
close