18-12-2017 19:40:44

IDA tilbyder en række forskellige udviklingsforløb, hvor du i et fortroligt rum har mulighed for at få nye øjne på dine udfordringer.

IDA Mentor 1:1 sparring

IDA Mentor er den forretningsmæssige indgang til din personlige udvikling.
19. dec. 2016 Af: IDA Learning

Tilmelding

Tilmelding til IDAs Mentor Program

Vil du gerne have en mentor? For at vi kan finde det rigtige match mellem mentor og mentee, skal du udfylde tilmeldingsskema mentee og sende det til idamentor@ida.dk.

OBS: Der er pt lukket for tilmelding af nye mentorer.

Deltagergebyr for mentee

  • Medlem af IDA (egen betaling): 3000 kr. 
  • Medlem af IDA (Firmabetaling): 4500 kr.

For ikke-medlemmer af IDA tillægges 2000 kr.

Der opkræves ikke moms af deltagergebyr.

Hold dig ajour om IDA Mentor.

Du er altid velkommen til at kontakte Lise Dan på lid@ida.dk, hvis du har spørgsmål til IDA Mentor. 

I IDAs mentorprogram lægger vi stor vægt på at finde de rigtige match mellem mentor og mentee. Alle match gennemføres af vores eksterne mentorkonsulenter med mange års erfaring i at finde de helt rigtige match på baggrund af skriftlige tilmeldinger og ikke mindst personligt møde med alle deltagere. I matching-processen lægges vægt på faglige og personlige kompetencer, erfaringer, mål, udfordringer, geografi og mange flere parametre. 

Vil du være mentee?

Vil du være mentor?

Konkret indsender både mentor og mentee tilmeldingsformular, som udover basisoplysninger indeholder oplysning om ønsker, udfordringer, erfaringer og kompetencer. Mentees indkaldes til møde med mentorkonsulent, hvor omdrejningspunktet for det individuelle mentorforløb præciseres. Mentorer deltager alle i et 4-timers mentorkursus indkaldt af mentorkonsulenten, hvor rammer for mentorrollen præciseres. På baggrund af møde med alle deltagere foretager mentorkonsulenten matching og giver henholdsvis mentee og mentor kontaktdata på hinanden. Det er dernæst op til mentee at tage kontakt til sin mentor. Der følges op på forløbet undervejs ligesom der afholdes halvårlige netværksmøder hvor deltagerne har mulighed for ny inspiration i mødet med andre mentor-par.

Med  IDA Mentor ønsker IDA at skabe et befordrende miljø for styrkelsen af dit lederskab hos dig, der er ingeniør eller arbejder med teknologi.

Mentorforløbet

Mentor og mentee mødes 3 til 5 gange pr. halve år efter aftale. Det er mentee, der udarbejder dagsorden, da det er mentees karriere, som er i fokus. Dagsorden sendes til mentor inden mødets start. Møderne varer typisk 1 - 2 timer.

Læs mere om at være Mentor eller Mentee nedenfor:

Dit udbytte som mentor
Dit udbytte som mentor

Som mentor får du rig lejlighed til at udbygge dine lederkompetencer, og dine kommunikative evner stimuleres i processen.

Læs mere
Dit udbytte som mentee
Dit udbytte som mentee

Som mentee sætter du skub i din karriere ved aktivt at fokusere på dine styrker og de områder, hvor du har behov for at udvikle dig. Du bliver koblet sammen med en mentor, der befinder sig dér, hv ...

Læs mere
Mentor giver ny leder frit og fortroligt rum
Mentor giver ny leder frit og fortroligt rum

Hanne Hostrup Poulsen, afdelingsleder i en udviklingsafdeling i MAN Diesel & Turbo, blev for to et halvt år siden leder for sine kolleger, og efter en intern lederuddannelse trængte hun til en men ...

Læs mere
luk
close