14-12-2018 20:52:52

Proces ’17 – Fremtidens Processer løber af stablen d. 19. september 2017. Her vil der være fokus på de processer, som danner basis for dansk succes anno 2017 og i fremtiden.

Glæd dig til Proces '17!

Vil du være med til årets toneangivende konference? Vil du skabe relationer på tværs af faggrupper, og vil du bidrage til, at vi i fællesskab ender med en større sum, end hvad udgangspunktet var? Så tilmeld dig: Proces ’17 – Fremtidens Processer, som løber af stablen d. 19. september 2017. Her vil der være fokus på de processer, som danner basis for dansk succes anno 2017 og i fremtiden.

Konferencen tilbyder rammerne, som samler universiteter, erhvervsliv og investorer til sammen at skabe nye, potente, innovative løsninger med konkrete redskaber til konkrete løsninger. Hvordan? Vi leverer udbytterige og inspirerende seminarer og indlæg, som bidrager til videnudvikling via dagens løbende workshops. Konferencen sætter fokus på virksomheds-, teknologiske-, menneskelige- og projektprocesser for at vise aktuelle tendenser og udfordringer i fire forskellige spor: Samskabelsesprocesser, digitaliseringsprocesser, innovationsprocesser og agile processer.

Pauserne omkring oplæg og workshops er vigtige for læringen og erfaringsudvekslingen, da relationer lægger kimen til et ethvert potentielt samarbejde. I disse mellemrum vil du opleve oplæg til frugtbare diskussioner og rum for udforskning og inspiration i leg med det nye og ukendte.

Specialtilbud IDA studiemedlemmer: De første 25 tilmeldte kommer gratis med!

Konferencen afrundes med underholdning af den kendte rapper Per Vers.

luk
close