19-08-2018 21:52:05

Proces ’17 – Fremtidens Processer løber af stablen d. 19. september 2017. Her vil der være fokus på de processer, som danner basis for dansk succes anno 2017 og i fremtiden.

Big Data: Potentialet i data

Taler: Jesper Schleimann, CTO, SAP Danmark: Det er Black Friday i USA. Der indsamles petabytes af data fra kasseapparater, Twitter, GPS mv. Og inden dagen er nået til vestkysten sendes analyser til forretningerne på den anden side af landet og muliggør, at priser er tilpasset udbud og efterspørgsel. Hvordan er de muligt? SAP tilbyder Big Data analyser, som processerer og skaber mening i op til 2 millioner datarækker i sekundet. I dette oplæg kan du høre, hvordan Big Data kan skabe mening og bidrage til din virksomheds fremtidige succes i en digital virkelighed.
Af: IDA

Jesper Schleimann har siden 2010 været en del af SAP og sidder som CTO for den danske organisation med ansvar for den nordiske portefølje inklusive de nordiske SAP programmer. Jesper kan med sin ekspertise inden for digitale løsninger give et konkret indblik i, hvordan man som virksomhed kan udnytte potentialet i intelligent dataanvendelse.

luk
close