15-08-2018 22:55:54

Proces ’17 – Fremtidens Processer løber af stablen d. 19. september 2017. Her vil der være fokus på de processer, som danner basis for dansk succes anno 2017 og i fremtiden.

Den agile projektleder – en rejse fra management til leadership

Taler: Jens C. Petersen, IPMA B certificeret senior projektleder, JP Consult: Agil projektledelse er på mange måder et opbrud med et kendt og velafprøvet ledelsesparadigme med fokus på forudsigelighed gennem detaljeret planlægning. Det agile paradigme forudsætter andre værdier og handlemønstre af sine ledere. Vi skal som agile projektledere bl.a. anerkende det uforudsigelige for i stedet at fokusere på konstant (gen)planlægning i tæt samarbejde med teamet. Dette indlæg fokuserer på de praktikker og principper, der kan hjælpe projektledere og den omgivende organisation i denne udfordrende transition.
Af: IDA

Jens C. Petersen, JP Consult, IPMA B certificeret senior projektleder. Tidligere udvikler, og har de sidste 16 år kun arbejdet med projektledelse. Har arbejdet meget i den finansielle sektor og hovedsagligt indenfor liv og pension.
Link Linkedin profil.

luk
close