21-08-2018 15:42:24

Proces ’17 – Fremtidens Processer løber af stablen d. 19. september 2017. Her vil der være fokus på de processer, som danner basis for dansk succes anno 2017 og i fremtiden.

Den agile projektleder – en rejse fra management til leadership

Taler: Henrik Sternberg, Agil procesforbedring, partner og seniorkonsulent: Agil projektledelse er på mange måder et opbrud med et kendt og velafprøvet ledelsesparadigme med fokus på forudsigelighed gennem detaljeret planlægning. Det agile paradigme forudsætter andre værdier og handlemønstre af sine ledere. Vi skal som agile projektledere bl.a. anerkende det uforudsigelige for i stedet at fokusere på konstant (gen)planlægning i tæt samarbejde med teamet. Dette indlæg fokuserer på de praktikker og principper, der kan hjælpe projektledere og den omgivende organisation i denne udfordrende transition.
Af: IDA


Henrik Sternberg, Agil procesforbedring, partner og seniorkonsulent. Metodearkitekt med fokus på agile transformationer og er særligt optaget af de mange former ledelse, herunder projektledelse, kan udfolde sig i agile organisationer og hvad det betyder for ledelsesbegrebet, når vi forstår organisationer som komplekse og sociale systemer. Link Agil Procesforbedring.

luk
close