21-08-2018 21:15:51

Proces ’17 – Fremtidens Processer løber af stablen d. 19. september 2017. Her vil der være fokus på de processer, som danner basis for dansk succes anno 2017 og i fremtiden.

Den digitale udfordring: etik i digitalisering og den ny persondataforordning

Taler: Anna Lykke Lundholm-Andersen, medstifter og direktør, SUSDAIN: I vores begejstring over digitalisering, dataanvendelse og de indsigter, det kan give os er der et lille ’men’, som hedder privatlivsbeskyttelse. Inden vi kommer alt for langt i brugen af vores nye værktøjer skal vi huske at tænke på slutbrugerens rettigheder og på hvordan vi bibeholder en etisk linje, som vi og vores brand kan stå inde for. Den ny persondataforordning stiller konkrete krav, og bødekravene for non-compliance er markante, men det kan også være en konkurrencemæssig fordel at være ambitiøs på beskyttelsen af slutbrugeren.
Af: IDA

Anna Lykke Lundholm-Andersen har beskæftiget sig med privatlivsbeskyttelse og persondataforordningen i over to år. Hendes speciale handlede om digital tillid, hvor hun rådgav COOP i samme og sidenhen er Anna medstifter og direktør for virksomheden SUSDAIN, som laver compliance-forløb for virksomheder i forhold til GDPR’en og dataetik. Anna vil give konkrete bud på, hvordan virksomheder dels overholder forordningen og dels hvordan de kan drage fordel af at være på forkant med privatlivsbeskyttelse af slutbrugeren.

luk
close