19-08-2018 19:36:31

Proces ’17 – Fremtidens Processer løber af stablen d. 19. september 2017. Her vil der være fokus på de processer, som danner basis for dansk succes anno 2017 og i fremtiden.

Det antropologiske udgangspunkt: Innovation i system

Taler: Filip Lau, Partner og Co-founder, ReD Associates: Skal man i gang med en innovativ proces, kan det være en god idé at gøre sit forarbejde grundigt, så man ikke famler i blinde og gætværk. ReD Associates praktiserer denne tilgang, når de rådgiver kunder i innovation af nye produkter. Metoden er grundigt antropologisk forarbejde, hvor lange nærstudier af slutbrugere sætter dem i stand til at give kompetent og kvalificeret rådgivning, der sprænger grænserne for intelligente og relevante løsninger.
Af: IDA

Filip Lau er Partner og Co-founder af ReD Associates og har gennem de sidste ti år arbejdet med at implementere metoder fra de samfundsvidenskabelige discipliner i innovative processer i virksomheder. Filip kan med sin holistiske tilgang til rådgivning give indblik i, hvordan man som virksomhed gør klogt i at være nysgerrig på hvad slutbrugeren egentlig har brug for, inden man giver sig i kast med at innovere på nye produkter.

luk
close