09-12-2018 20:45:29

Proces ’17 – Fremtidens Processer løber af stablen d. 19. september 2017. Her vil der være fokus på de processer, som danner basis for dansk succes anno 2017 og i fremtiden.

Få det bedste frem i de forskellige arbejdskulturer

Taler: Pia Petersen, Agil procesforbedring, partner og seniorkonsulent: I mange organisationer eksisterer agile projekter og teams side om side med mere traditionelle projektforståelser. Vi vil gerne inspirere til, hvordan vi konstruktivt kan samarbejde på tværs af disse forskellige arbejdskulturer. Vi undersøger hvordan vi kan øge den gensidige forståelse og bygge bro over forskellene, hvordan vi kan forhindre at konflikter eskalerer samt hvilke dilemmaer vi skal håndtere i hybride organiseringer.
Af: IDA


Pia Petersen, Agil procesforbedring, partner og seniorkonsulent. Hjælper organisationer med at skabe helhedsorienterede, attraktive forbedringer ved brug af agile principper og praktikker. Pia arbejder med agile transformationer – herunder med team-, proces, og kompetenceudvikling og er optaget af at ruste organisationen til hurtigt at kunne tilpasse sig den konstant foranderlige omverden. Motto: ”People-first”. Link Agil Procesforbedring.

luk
close