19-08-2018 19:35:49

Proces ’17 – Fremtidens Processer løber af stablen d. 19. september 2017. Her vil der være fokus på de processer, som danner basis for dansk succes anno 2017 og i fremtiden.

Samudvikling i praksis: En paneldebat om co-creation

Taler: Mikkel Holst, Task Force Manager, Københavns Kommune: I denne debat vil vi høre adskillige forskellige perspektiver på, hvad samudvikling byder på af værdier og udfordringer, hvordan vi kan nyde gavn af at inddrage vores brugere i processen med udvikling af nye produkter og ydelser og hvad vi skal være opmærksomme på, inden vi kaster os ud i en sådan process. Debatpanelet består af oplægsholdere som på hver deres måde har haft erfaring med samudvikling.
Af: IDA


Mikkel Holst har mange års erfaring med co-creation i en vifte af forskellige konstellationer. Mikkel har været projektleder af Roskilde Festivals innovations unit, er medstifter af initiativet UNDERBROEN, som fokuserer på bæredygtig innovation og sidder nu i Københavns Kommune som Task Force Manager bl.a. med fokus på open innovation. Mikkel vil være den kritiske røst i panelet og bidrage med perspektiver på hvornår samudvikling kan være en udfordring.

luk
close