23-03-2018 13:43:46

Proces ’17 – Fremtidens Processer løber af stablen d. 19. september 2017. Her vil der være fokus på de processer, som danner basis for dansk succes anno 2017 og i fremtiden.

Western innovation buzz – stop making all that fuss

Taler: Thomas Aakjær Jensen, Senior Innovation Specialist, KATA Fonden: I årtier har du higet og søgt mod vest – for at finde de innovationsprocesser der var bedst – og det ville falde for dit bryst - hvis de faktisk fandtes i øst – det er bekvemt at tro asiaterne kun kan kopiere – men tænk nu hvis de kan meget mere – kom og hør hvordan Vesten måske er blevet overvundet – og vurder så om din chance er forsvundet.
Af: IDA

Thomas Aakjær Jensen er en markant foredragsholder og debattør indenfor design, innovation og entrepreneurship, med særligt kendskab til Asien. Thomas er kendt gennem sit arbejde for Universe Fonden nu KATA Fonden som Senior Innovation Specialist, og har en vidtfavnende fortid bl.a. med design og innovation hos B&O, Danfoss og Teknologisk Institut.  Thomas har en PhD i Engineering Design fra DTU og har studeret på MIT og Kunstakademiet.

luk
close