20-08-2018 14:54:47

Med IDA Startup sætter vi fokus på teknologibaseret iværksætteri. Vi understøtter dig, som har valgt en karrierevej, som iværksætter - hvad enten du selv har startet en teknologibaseret startup, eller ønsker at blive en del af en. Vi tilbyder rådgivning, og arrangementer, deler viden og faciliterer netværk med teknologibaseret iværksætteri som afsæt.

Builders of the Future paneldebat

Paneldebatten Builders of the Future blev afholdt den 22. september kl. 16-18 i KPH Volume, København. Den var organiseret af IDA Design & Innovation i samarbejde med Dansk Design Center og Under Broen.
4. okt. 2016 Af IDA Startup
IDA Design & Innovation stod bag Builders of the Future, som blev afholdt den 22. oktober kl. 16-18 i samarbejde med Dansk Design Center og Under Broen. Se paneldebatten her.

Til Builders of the Future ville vi undersøge, hvordan vi forbereder os til fremtidens arbejdsmarked, som er præget af gig-economy og automatisering, og hvordan vi kan ruste os til at navigere i en verden, hvor problemer og løsninger er globale.

Henrik Føhns (vært på P1s Harddisken) var moderator på eventet, og Peter Hesseldahl (forsker, We-economy) lagde ud med at sætte scenen for den efterfølgende debat. Hesseldahl tegnede det store billede og forklarede, hvordan samfundet og økonomien er i transition og argumenterede for, at vi er på vej ind i et nyt paradigme, som er kendetegnet ved ’connectivity’, ’interactivity’ og ’data’.
Ifølge Hesseldahl er dette paradigme ikke baseret på standardiserede og masseproducerede produkter, men derimod på kontekstualiserede og individuelt tilrettelagte løsninger med platforme som koordinerende enheder. I et sådan paradigme vinder platformsøkonomien frem, og med denne følger nye typer af sociale kontrakter og normer i forhold til arbejde. 

Efter at have malet med de store penselsstrøj blev panelet inviteret på scenen. Panelet som bestod af Maria Flyvbjerg Bo (iværksætter, Hufsy), Simon Herzog (Design strateg, CIID) og Rasmus Fangel (Maker) indgik herefter i en livlig debat med et engageret og spørgelystent publikum. De talte bl.a. om hvilke uddannelser, kompetencer, mindset såvel som kultur og værdier, der vil være behov for og kendetegne fremtidens jobs og arbejdsmarked.

Builders of the Future var et pre-event til Copenhagen Maker Festival og indgik som en del af Copenhagen Tech Fest.


Deltag i debatten

Jobfinder - Freelanceopgaver

luk
close